Jump to content

[Solutionat] Eroare dupa plasare comanda

Recommended Posts

Salut tuturor,

Sunt nou in utilizarea PS si bineinteles ca am deja o mica problema: dupa ce dau comanda (de test) dupa ce apas butonul "plaseaza comanda" imi returneaza un mesaj "

Număr de livrare incorect".

Am sters cateva module care am considerat ca nu-mi sunt utile ... insa se pare ca am sters mai mult decat trebuie.

Aveti vreo idee?

www.rebelism.ro

Multumesc anticipat,

Sorin

Edited by milea_sorin (see edit history)

am modificat si in Tools > logs am urmatoarele erori: 1 1 Eroare - Urmatorul sablon pentru email lipseste: /home/user/public_html/rebelism.ro/modules/blocknewsletter/mails/ro/unsubscribe_conf.txt 0 0 24-08-2012 22:15:14 delete.gif 2 4 Cosul nu poate fi incarcat sau a fost deja plasata o comanda folosind acest cos 0 1 30-08-2012 17:04:43 delete.gif

nu am gasit folder-ul de en si am pus din fr in ro.

ceea ce am uitat initial sa spun (scuze!) e ca in BO nu vedeam nicio comanda, desi pe user exista.

Am sters userii mei de test cu toate cele aferente lor, am facut din nou cont pe aceeasi adresa de mail si am plasat o comanda. aceeasi eroare ... ca nr de comanda imi apare in interfata user, dar in BO nu vad nimic.

inca nu am golit tabelele, am observat ceva intre timp. In BO -Customers - Shopping Carts imi apar toate comenzile efectuate spre testare, insa nu si in BO - Orders.

Ca varianta - ar fi OK sa instalez o noua tema (intrucat vine cu modulele ei default), apoi sa trec la tema care-mi place, in felul asta ramanand modulele minim necesare (din aceastea facand parte si ceea ce am sters) ?

• 3 years later...

Buna ziua,

Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie.

Am achizitionat o tema din shop-ul presta, am instalat-o si configurat-o pe ultima versiune de presta, totul ok pana cand am introdus cateva produse pt. a testa o comanda, care am vazut ca nu functioneaza. Se blocheaza la step2. Introduc datele in formular, dar cand dau mai departe sa re-incarca aceeasi pagina.  Magazinul este doctormag.ro . Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.

ISTA FIȘIERELOR MODIFICATE

No change has been detected in your files.

VERIFICĂ-ȚI CONFIGURAȚIA

Parametrii obligatorii Te rugăm să corectezi următoarele erori

• Some PrestaShop files are missing from your server.

(/cache/smarty/compile/index.php)

Parametrii opționali Ok

Asta ar fi o eroare, dar nu stiu daca are legatura.