kuzmic11 Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, existuje nějaké řešení pro prestashop, které umožňuje vytvořit image mapping pro obrázky produktu? Našel jsem pouze řešení pro kategorie produktů :-( děkuji za reakce. Kuzmic Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Určitě. A co si vlastně po takým "image mapping" představuješ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmic11 Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 Děkuji za reakci. Jedná se o tuto funkci: http://www.hostknox.com/tutorials/prestashop/categories/image-maps Ale potřeboval bych to aplikovat na produkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Nevím, jak přesně by to fungovalo. Toto je, laicky řečeno, označení plochy v obrázku kategorie, která odkazuje na určitý produkt. Pokud by se jednalo o část plochy v obrázku produktu, kam by to pak ukazovalo? V základu to samozřejmě je pouze pro kategorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmic11 Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 (edited) Mělo by to fungovat tak, že pokud myší najede na fotohrafii produktu, zobrazí se Vám okno, kde např. výřez určité části produktu s doplňujícími informacemi. nejlépe to asi uvidíte na videu - 5:00 minuta: Já v základní verzi Prestashopu. Edited August 30, 2012 by kuzmic11 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Mne by zajímalo, zda lze toto použít i pro zboží v detailu - tedy pokud mám fotku kde prodávám jak halenku, tak sukni, aby se dalo jednoduše dostat k druhému produktu z obrázku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts