nagynorbi Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Szaisztok! Én kis naív, megpróbáltam költségtakarékosan megoldani, hogy legyen a weboldalamnak egy mobilos verziója is elérhető, mert egyre nagyobb igény mutatkozik rá. Így akadtam a DudaMobile megoldására, ahol (igaz, hogy az ingyenes verzió korlátozottan, de) megoldást kínál erre. Egyszerűen meg kell adnia weboldalad URL-jét, és online generálják a megoldást. Annyi lenne csak a dolgom, hogy az index head részébe be kellene illesztenem egy html kódot. Ha ez sikerülne, akkor a mobilról érkező lekérdezések autómatikusan a mobilos verziót nyitnák meg. Eléggé új vagyok ebben a témában, és nem jövök rá, hogy hogyan tudnám az index fájlba beilleszteni azt a kódot, mert ugye az nem index.html A DudaMobile Support hamar válaszolt a kérdésemre, de nem tudtak megoldást a problémámra. Ha valamelyikőtök tud segíteni, akkor azt nagyon megköszönném. Norbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 (edited) Én a használt téma footer.tpl fájljába írtam az én programomhoz szükséges kódot a <!-- Footer --> <div id="footer" class="grid_9 alpha omega clearfix">{$HOOK_FOOTER}</div> </div> {/if} ide írtam a kódot.... </body> </html> Edited August 25, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagynorbi Posted August 25, 2012 Author Share Posted August 25, 2012 Köszönöm, meg fogom próbálni. Norbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 Ellátogattam a dudamobile.com-ra, beregisztráltam, elkészítettem a script beillesztést, de kipróbálni sajna nem tudom, nincs ilyen telóm. Ha valaki ránézne és visszajelezne, nagyon megköszönném! http://emix.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demerol Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 (edited) Ellátogattam a dudamobile.com-ra, beregisztráltam, elkészítettem a script beillesztést, de kipróbálni sajna nem tudom, nincs ilyen telóm. Ha valaki ránézne és visszajelezne, nagyon megköszönném! http://emix.hu Szia! Megnéztem telefonon is,IPone 3-al így néz ki az oldalad.(+2 telefonnal tesztelve) Edited August 25, 2012 by Demerol (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 (edited) Köszönöm! Az oldalukon levő 4 fajta telefon előnézeti képük egy kicsit más arányú. Edited August 25, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagynorbi Posted August 26, 2012 Author Share Posted August 26, 2012 Sziasztok! Megcsináltam az alkalmazott téma footer.tpl módosítását, de nem tapasztaltam semmiféle változást. A normál oldal jön be a mobilos verzió helyett. Megtennétek, hogy ránéztek az oldalra, hogy neketek bejön-e rendesen? http://www.vapouronline.hu Köszönettel: Norbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Tools > smarty > cache és compile könyvtár tartalmát kitörölted? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagynorbi Posted August 26, 2012 Author Share Posted August 26, 2012 Upsz... Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts