simberak Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Zdravec, tak nějak jsem zjistil, že se mi bohužel v poznámce u objednávky neukazujou znaky jako plus (+) a nebere to ohled na odstavce (enterování)... Takže když zákazník rozděluje zprávu na řádky, tak to stejně přijde jako jeden dlouhý text a je to hrozně nepřehledné, a to plus to vynechává také uplně, a to je asi ještě větší problém Poradil byste někdo (tušim, kdo bude první , jak to o/upravit, aby to uložilo zprávu dobře? Děkuji moc za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 (edited) Dokud v tý poznámce nebude Tiny, tak bohužel... BTW: Co ti tam lidi píšou za básničky, že se ti to blbě čte? Edited August 23, 2012 by JAKCRABBIT (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted August 23, 2012 Author Share Posted August 23, 2012 Sakra, takže no chance? No básničky ne, ale specifikace rytí, co vyrýt, atd... A když ti přijde objednávka, že máš vyrýt M B, ale ve skutečnosti to mělo být M+B, tak to docela naštve A neni možnost, aby to zobrazovalo alespoň ty znaky? Nebo se to vztahuje taky k tomu Tiny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Googluj Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Ať googluju jak googluju, tak na to nemůžu přijít... S těma enterama jsem koukal, že když si v BO rozkliknu objednávku, tak tam ta zpráva od zákazníka je i s enterama ( <br> ), ale když mrknu do db, tak tam ten text je "čistej" sice s entitama, ale to mi nevadí a ty BR tam nejsou, ale i tak ten text je odřádkovanej tak, jak ho zákazník rozenteroval... Takže by mi stačilo, kdyby se to v mail šablonách zobrazovalo tak, jako mě v BO v detailu objednávky... tudíž s eneterama Myslíte, že je to možný? S tím znaménkem plus jsem taky nepochodil... Asi to googlim špatně, nebo fakt nevim už Mohl bys mi s tím, prosím, Rabbite pomoci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts