midnightk Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 salutare! Ma lovesc si eu de cateva probleme cu un site. principalele ar fi: -nu reusesc sa instalez JBX Menu nici cu rugaciuni. Am incercat cu install, cu upload direct in module, nimic. -am un modul de onlinehelp care oricum l-as configura nu imi deschide o fereastra de dialog in Yahoo Messenger, ci o fereastra cu toate adresele pe care le am eu in lista de mess. -intrebare pentru cei mai avansati ca mine (toata lumea adica) - Cum leg o pagina CMS de o categorie iar aceasta sa apara in meniul principal? In speranta unui oricat de mic ajutor, va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 1. verifica aici Back Office > Tools > Configuration Information la check configuration daca este OK 3. in cadrul paginii CMS adaugi un link catre categorie Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnightk Posted August 27, 2012 Author Share Posted August 27, 2012 multumesc pentru raspuns. configuratia este ok, insa tot nu reusesc sa vad modulul JBX, am incercat orice metoda cunoscuta. S-a mai lovit cineva de problema asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnightk Posted August 27, 2012 Author Share Posted August 27, 2012 inca ceva: as dori sa adaug un slider deasupra top menu-ului (www.nstravel.ro) si nu reusesc sub nici o forma. Stie cineva ce se poate face? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 da un search cu slider si o sa gasesti o gramada la url sliderul apare dupa menu nu deasupra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnightk Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 da, am gasit o multime de lucruri despre slidere, si am unul instalat. problema e ca vreau sa am un slider deasupra meniului, asta e chiar necesar Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 pune un link catre un slider si ti-l modific eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Start Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 inca ceva: as dori sa adaug un slider deasupra top menu-ului (www.nstravel.ro) si nu reusesc sub nici o forma. Stie cineva ce se poate face? Buna ziua, Sunt mai nou pe Prestashop si lucrez din greu sa confirgurez JBX to menu. Redcatexz totul, dar sub-meniurile nu se afiseaza (scroll-down) desi sunt acolo. Am vazut site-ul tau si i-a placut foarte mult. As aprecia foarte mult ajutorul tau. Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts