fbcskk2 Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Lze zjistit? Pokud ano, tak jak? Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Dej BO-Zákazníci a klikni na zákazníka v tabulce a dole jsou adresy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fbcskk2 Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 IP tam ovšem nevidím... Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Tak to nevím,já je tam mám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fbcskk2 Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 To bude asi verzí - mám 1.0.0.8. Pokud chci updatovat, to se musí nainstalovat komplet celé a pak přenést db, nebo je i nějaká schůdnější cesta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Jo jo, přesně tak.. V 1.1 jsou IP + statistiky navíc. Nicméně bych v 1.0 zkusil podívat do databáze a kouknout na zákazníky jestli se k nim tam nezapisuje IP. Jenom mi to tak napadá protože třeba v 1.0 když se kouknu do databáze tak vidím co měl kdo v košíku a nebyl ani registrovanej ;-) Tato funkce je otevřená až v 1.2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fbcskk2 Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 Tak je potřeba updatovat... Není tady nějaký jednoduchý návod, abych to nějak nezprasil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Dej BO-Zákazníci a klikni na zákazníka v tabulce a dole jsou adresy Mam podobny problem, ukazuje to IP adresu na karte zakaznika, ale ukazuje IP adresu moju a nie IP zakaznika.To iste je aj v statistikach, pokial mam napr. 8 pritomnych zakaznikov , tak maju rovnaku IP a to moju.Viete preco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts