ImportComenziUSA Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Buna ziua , Asa cum sugereaza de altfel si titlul ,am nevoie de un webmaster expert prestashop. Detin un magazin on-line , pe care de altfel nu ii pot da de cap nici prin "firme" de webdesign si alte cele. Am nevoie sa il optimizeze , viteza acestuia de incarcare fiind undeva la 10 poate chiar 15 secunde. Este nevoie si la elemente de design precum sa modifice tema , sau alte probleme legate de site. Repet orice modificare este contra cost. Multumesc anticipat , si astept intrebari sau sugestii poate chiar recomandari. Imi cer scuze daca postul nu este unde trebuie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 ai nevoie de banda de internet si abonament mai mare la hosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImportComenziUSA Posted August 15, 2012 Author Share Posted August 15, 2012 Nu stiu ce sa spun despre asta , dar ma cam indoiesc , ideea este ca pe acelasi host am inca un site cei drept alta platforma, si merge destul de bine si incarca destul de repede.Iar pe acelasi host cand adaug un subdomeniu instalez presta nou , merge brici , dar fara produse/ categorii si etc. Cred ca o instalare noua ar face problema sa dispara, ideea este ca nu vreau sa pierd produsele deja puse pe site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 te pot ajuta, ma ai inmessenger Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImportComenziUSA Posted August 15, 2012 Author Share Posted August 15, 2012 Instaland din nou presta , si importand tema de la primul magazin , am constatat ca se misca foarte bine , cu tema de la primul magazin impreuna cu module , problema fiiind cred produsele si categoriile dar in principal cred ca produsele fiind in jur de 2500 de produse. Astept sugestii incotinuare si eventual un webmaster / expert care sa se priceapa contra cost sa poata rezolva problema. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 tema de la 1.3xxx nu e preciz ca va fi compatibila cu 1.4.xx cauta oa tema pentru 1.4.xx ca produsele nu se pierd Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 se poate lasa www-ul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImportComenziUSA Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 @lightsb ai pm, multumesc @costi43 este vorba despre aceeasi versiune de presta , respectiv magazinul care are problema este pe presta 1.4.7 , la fel si cel pe subdomeniu care am facut proba, stiam ca nu vor fii compatibile temele si de aceea am ales aceeasi varianta de presta. si culmea am spus , repet ca se misca foarte bine, tind sa cred ca problema la primul fie un loop , fie query , sau poate chiar din cauza categoriilor sau produselor , multumesc, Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 hai pe skype ca sunt in ungaria costi40 este idul meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImportComenziUSA Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 Din ce teste am mai facut Time to first byte este de aprox 12.80sec din care 10.40sec web browserul asteapta data de la server. Cineva sugestii ? hostingul ? baza de date ? cine a mai intampinat astfel de probleme cu site-ul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 si inca ceva mai ai si ceva virusi pe pagini cev vorms. mai scoate acele linkuri. ca si acelea te incurca. pana verifica fiecare link Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalin ganea Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Buna ziua, Caut Webmaster Expert Prestashop, bineinteles contracost pt upgrade magazin online. Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 6 hours ago, catalin ganea said: Buna ziua, Caut Webmaster Expert Prestashop, bineinteles contracost pt upgrade magazin online. Multumesc anticipat Buna seara! Dati-mi un PM cu cerintele respecitve si un telefon/email pentru contact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts