boy2litle Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Salutare, Am un site la care am 3 subdomenii diferite si as dori sa pot gasi un modul care sa faciliteze trecerea din site in subdomenii dar si din fiecare subdomeniu in domeniul principal sau in celalte sudomenii. Ma intereseaza un modul care sa imi permita sa inserez butoane cu cate o imagine/iconita/logo si text pt fiecare buton imparte (vezi imagine atasata!) Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boy2litle Posted August 11, 2012 Author Share Posted August 11, 2012 (edited) Salutare, Am un site la care am 3 subdomenii diferite si as dori sa pot gasi un modul care sa faciliteze trecerea din site in subdomenii dar si din fiecare subdomeniu in domeniul principal sau in celalte sudomenii. Ma intereseaza un modul care sa imi permita sa inserez butoane cu cate o imagine/iconita/logo si text pt fiecare buton imparte (vezi imagine atasata!) Multumesc! Am tot cautat si ieri un raspuns, insa ... nicio sansa, asa ca inca astept parerile vostre. Am gasit un site care poate fi luat drept model, click aici! Multumesc! Edited August 30, 2012 by boy2litle (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 salut, incearca (pe localhost) sa faci 2 -3 categorii care nu vor fi afisate si apoi sa adaugi produse pentru fiecare categorie in ....subcategorii ( subcategoiile + produsele sa fie vizibile.... vezi ce iese). Vezi cum iti vor aparea ..... din link-ul de mai sus asa pare sa se fi facut (ar fi o idee). bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts