mehmetpisiren Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 (edited) Artık PTT Havalesi ile satış yapabilirsiniz... Bu modül ücretsiz olan Bankwire modülün editlenmiş halidir. Ücretsizdir ve isteyen istediği gibi editleyebilir. Edited by: Mehmet Pişiren TAMAMEN ÜCRETSİZDİR: Not1: 1.4.x sürümlerde denenmiş ve kendim için editlediğim-kullandığım bir modüldür. Kurulum zip dosyası içinde anlatılmaktadır. Not2: Lütfen destek talep etmeyin herşey içinde anlatılmıştır, destek talepleri için vaktim yok, ihtiyacı olanlar kullanabilsin diye paylaşılmıştır. ptt-wire.zip import.zip Edited August 11, 2012 by mehmetpisiren (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 paylaşım için teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Paylaşım için ben de teşekkür ederim. Umarım arkadaşlarımızın işine yarar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehmetpisiren Posted August 11, 2012 Author Share Posted August 11, 2012 rica ederim birilerinin işine yararsa ne mutlu bize... ben çok arayıp bulamamıştım oysa bence çok lazım bir modüldü. PS_OS_PTT kısmı ile ilgili bir problem olmuştu siparişin sonunda başa atıyordu 3gün uğraşmıştım meğer olay çok basitmişti bu arada sql dosyasını ekleyeyim unutmuşum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts