coal Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Dobrý den. Na ipadu ( 5.1.1 Safari ) se mi špatně zobrazuje background. V ostatních prohlížečích je vše ok. Nevíte někdo řešení na tento problém. V global.css mám toto. body { background-color: white; background-image:url('../img/pozadi.jpg'); background-repeat:no-repeat; background-position:center top; font-size: 11px; font-family: Arial, Helvetica, Sans-Serif; color: #ffffff; text-align:center; -webkit-background-size: 1480px 1736px; Po přidání -webkit-background-size: 1480px 1736px; je již velikost správně, ale pozadí je mírně rozmazané. Děkuji za odpověď Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Dej odkaz.... velikost pozadí se vůbec nemusí psát... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coal Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 (edited) http://www.roxy-quik.cz Edited August 8, 2012 by coal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Safari 5.1.7 a vidim ho stejně jako jinde. Možná zkus specifikovat problém více... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coal Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 Na Mac OS X a WIN není problém. problém je zobrazení na Ipadu. Rozvržení stránky ok, jen background je na ipadu rozmazanej. Zajímavý je, že když tam byl starej background tak to nedělalo, v gimpu jsem ho předělal, dal save přes ten starej, neměnila se velikost, název nic a najednou je to na tom ipadu tahle divný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coal Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 Tak asi vyreseno. iOS zrejme nema rad jpeg. Dal jsem to pozadi do .png a na ipadu je vse jak ma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts