vivera Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 dobry den, nakopiroval jsem eshop na jinou domenu ( ftp i DB) vsechno chodi jak ma az do chvile kdy v preferences -> Contact information -> Název obchodu změním název obchodu. v tu chvili mi emaily zacnou delat podovne veci misto: Čekáme na dodávku zboží dodavatelem ktere chodilo s puvodnim jmenem eshopu chodi: Čekáme na dodávku zbo� nikde jsem nenasel moznost to zmenit. poradite mi nekdo co s tim? dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Na novém hostingu sis nastavil špatné kodování databáze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivera Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 (edited) to uz jsme taky zkoumal, ale vsude je stejny kodovani. nicmene kdyby to bylo kodovanim tak by to nezkracovalo slova a kdyz to jednou zobrazi treba dlouhy i spravne nevi proc by to nemelo podruhy taky.. nicmene kdyz se vratim k puvodnimu nazvu uz je to zase v poradku Edited August 7, 2012 by vivera (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts