mishcarel Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Salutare, Doresc sa pun un banner pe site in partea stanga sub blocul producatorilor. Intrebarea mea este daca trebuie sa folosesc vreun modul ceva sau ce pagina trebuie sa o modific daca ar fi sa inserez codul. Site-ul este www.alfasport.ro Blocul publicitar il am activat insa nu apare nici unde pe pagina site-ului:( Please help! Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Daca zici ai ai instalat un modul publicitar .. (si nu se vede) ar trebui sa te duci : module>>> pozitie >>> muta un modul >>> cauta modulul folosit pt. publicitate si sa il adaugi in left column. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishcarel Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 (edited) A mers, iti multumesc! As mai avea o intrebare..daca doresc sa am doua sau mai multe blocuri publicitare (reclame diferite) cum as putea sa mai adaug? Trebuie sa instalez vreun modul pentru asta? Multumesc. Edited August 8, 2012 by mishcarel (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 poti sa copiezi in calculator modulul advertising si schimbi numele directorului , clasa, si numele modulului apoi copiezi inapoi si instalezi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts