teo_g Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Sunt cazuri in care clientul doreste sa-i adaug in cos si alte produse care nu le-a ales initial. Cum asi putea sa i le adaug astfel incit la primirea emailului de livrare sa vada suma totala cu tot cu produsele ce i le-am adaugat eu ? Multumesc anticipat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 este un modul superuser care iti da voie sa intrii in contului clientului si are si optiunea incarca si cosul de cumparaturi al clientului astfel tu poti sa comanzi mai departe restul de produse Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted August 11, 2012 Author Share Posted August 11, 2012 Multumesc pentru sugestie ! Am testat modulul si imi rezolva problema. La o prima vedere are un singur dezavantaj: chiar daca soliciti sa modifici ultimul cos al clientului, prestashop va crea o comanda noua Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusik88 Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 http://www.prestashop.com/forums/topic/45384-module-free-script-to-edit-orders/ Eu folosesc modulul asta, este gratuit si foarte util, modifici comanda fara sa-ti creeze o noua comanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts