BIstvan Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 (edited) A termékexport modulnál volt olyan verzió amelyiknek a mentése nem csak letöltődött a számítógépre, hanem a shop gyökerébe is beíródott, automatikusan felülírva a régebbi fájlt. Az árukeresőkhöz kellene ez a php utasítás, hogy egy cronba megadva ne kelljen az esetleges frissítéseket másolgatnom ftp-n, automatikusan frissítené magát. A csatolt árukereső fájlt használom az összes partner felé, egy csv fájlt megadva. Ez jól kezeli a magyar ékezeteket és az akciós árakat is jól jeleníti meg. Ezen kívül kellene még egy cron utasítás is, amit a tárhelyszolgáltatónak elküldenék, mert azt én a szolgáltatómnál nem tudom feltöltni. Ennek a megvalósítását felvállalná valaki? ak_exportcsv_prestashop.php Edited August 3, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 nem teljesen értem mit szeretnél. az árukereső scripthez nem kell cron Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Ahhoz hogy lementsem a csv fájlt, a böngészőmbe kell elküldenem a php utasítást. Letöltődik a gépemre, és utána a tárhelyre nekem kell felmásolnom, hogy az árukeresők elérjék. Ahogy írtam, volt olyan termékexport modul, ahol a shop gyökerébe is mentett és a gépemre is. Kicsit szerettem volna automatizálni. A cron lehet hogy felesleges, mert a módosítások után kell csak csv-t menteni, feltölteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 nem így kell. az árukereső scriptet másold be a gyökérkönyvtárba, nevezd át vmi egyszerű névre pl. arlista.php (így több oldalra is jó), utána meg add meg az oldalaknak a php fájl elérés útját. www.emix.hu/arlista.php maga az összehasonlító oldal fogja lekérni frissen a listát. nem kell időzíteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 (edited) A gyökérben ott figyel a megfelelő nevű php fájl, de szerintem nem ők hívják meg az utasítást, ők csak a feltöltött csv-t olvassák. De ma este letesztelem... Edited August 4, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted August 4, 2012 Author Share Posted August 4, 2012 Írtam privit Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 amilyen linket megadsz, azt hívja meg egy cron náluk tökmindegy hogy csv, vagy php nekem így müxik évek óta válaszoltam is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts