Jump to content

Komentář k produktům

Pajik

Recommended Posts

Možná jsem to někde přehlédl, ale jak poznám, že někdo vložil komentář k danému produktu. Zobrazí se to někde v administraci ? V modulu Komentáře sice je schvalování komentářů, ale to nechci použít, protože to není interaktivní řešení a zákazník se může domnívat, že se nic neděje, když nevidí svůj vzkaz okamžitě. Jestli se to bez toho schvalování nikde jinde nezobrazí, tak jsou komentáře v podstatě nanic.

V adminu to je v modulu komentare a tam se to schvaluje. O jinem schvalovani nevim. Az schvalite komentar, tak se zobrazi na strance.

Ten modul komentářů také není dotažen do konce. Moderování komentářů bych si představoval trochu jinak. Pokud se zvolí funkce-možnost nejdříve schválit administrátorem, nebo pověřenou osobou dle přístupových práv, tak schválený komentář jednoduše zmizí !

Mě by se hodilo, aby v tomto modulu byla možnost trvalého zobrazení již uložených-schválených komentářů. Pakliže vypneme funkci "odsouhlasení", mohou nám tam vznikat SPAMy (lehce vyřešitelné). ale co víc, budou tam někteří jedinci vkládat vulgární či jinak specificky nevhodné komenty!

Pokud by někdo věděl jak tuto možnost vyřešit, tedy mít trvalé zobrazení již uložených komentářů ke zboží - jsem ochoten tuto vlastnosti modulu velice dobře zasponzorovat ...,

Bron

Dotažené do konce to rozhodně není, to máš pravdu. Když tam povolím schvalování, vidím sice kde přibyl nějaký komentář, ale zákazník nic neuvidí a to jej odradí něco komentovat. V klasickém provedení by to mělo fungovat tak, že registrovaný zákazník vloží komentář a hned jej uvidí. Já pak jako admin vidím, kde co přibylo a můžu to bud smazat anebo komentovat, anebo to může komentovat jiný zákazník, jinak je to naprd a k ničemu. Navíc je tam nějaký bug, nebo jej mám já, nejde mi mazat již vložený komentář, akorát schvalovat či zakazovat.

Dotažené do konce to rozhodně není, to máš pravdu. Když tam povolím schvalování, vidím sice kde přibyl nějaký komentář, ale zákazník nic neuvidí a to jej odradí něco komentovat. V klasickém provedení by to mělo fungovat tak, že registrovaný zákazník vloží komentář a hned jej uvidí. Já pak jako admin vidím, kde co přibylo a můžu to bud smazat anebo komentovat, anebo to může komentovat jiný zákazník, jinak je to naprd a k ničemu. Navíc je tam nějaký bug, nebo jej mám já, nejde mi mazat již vložený komentář, akorát schvalovat či zakazovat.

No tohle je taky dobrá možnost, prostě ten komentář by se měl zobrazovat trvalo v administraci resp. v modulu pro komentáře! Tam pak lze vyloučit vulgární nebo jinak nevhodné komentáře. Takto jej budeš muset lovit někde v tabulkách v databázi tvého hostingu. Něco už zkouším ale moudrý z toho nejsem. Aby se mi uložný koment zobrazil trvale, je třeba mít zapnutou funkci "zobrazit bez schválení".., z toho zrovna vycházím!

Ještě se ozvu

Bron

Na hlavním foru je v modulech nějaký "Comment product" v0.3, ale mám dojem, že funguje ke starším verzím, nevím to přesně, ale hlavně je tam více možností nastavení.

• 1 month later...
Na hlavním foru je v modulech nějaký "Comment product" v0.3, ale mám dojem, že funguje ke starším verzím, nevím to přesně, ale hlavně je tam více možností nastavení.

No to je ale snad ta verze 1.3 kde nevidím moc velké rozdíly! Verze 0.3 není k nalezení, nebo jsem slepý, docela bych jí rád vyzkoušel, protože stále nehodlám tolerovat to, že po schválení ten komentář zapadne do databáze a nelze jej pak později vymazat i bez nějakého důvodu a to se mi nelíbí!

Jenom doplním,
že v případě odeslání dotazu na prodavače, se v příchozím e-mailu zobrazí pouze e-mail dotazovaného (při registraci), ale odkaz na produkt už nevím jak dopasovat...

Pokud to někdo budete testovat tak sem pak kopněte řešení!

Jenom doplním,
že v případě odeslání dotazu na prodavače, se v příchozím e-mailu zobrazí pouze e-mail dotazovaného (při registraci), ale odkaz na produkt už nevím jak dopasovat...

Pokud to někdo budete testovat tak sem pak kopněte řešení!

a jeste jeden jen dotazek kde nejadu ten modul na dotaz na prodavace ..nejak ho nemuzu najit