Pixxel Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Zdravím všechny přítomné, mám problém s úpravou souboru "cart-summary.js". Potřebuji v něm upravit kousek kódu, který by zajistil to, aby se v košíku, při kliknutí na tlačítko + či -, změnil počet položek zboží buď o 1 položku (ks) nebo o 10 položek (cm). Tyto změny u každého zboží mám uložené v proměnné „supplier_reference“. Přidávání po ks (po 1): supplier_reference=true Přidávání po cm (po 10): supplier_reference=false Problém mám v tom, že nedokáži pro dané zboží vyčíst hodnotu z supplier_reference v souboru „cart-summary.js“. Zkoušel jsem mnoho způsobů od přímých až po json způsob vyčtení, bezúspěšně. function upQuantity(id, qty) { if (nějaká funkční podmínka pro supplier_reference){ qty = 1; } else{ qty =10; } ….. Nezná někdo nějaký způsob, jak by se dalo v cart-summary.js vyčíst hodnoty supplier_reference pro dané zboží? Díky za jakýkoliv kopanec;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Je to menší know how, který na foru není, našel jsem na to úpravu asi za 50e. Jinak zkus tady napsat týpkovi, co tam spamuje, třeba to už vyřešil... http://www.prestashop.com/forums/topic/133818-update-of-cart-quantity/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts