Tomas1 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 (edited) Dobrý den, pokouším se o import obrázků k produktům v prestě 1.4.8.2., bohužel se nedaří, tak jak bych potřeboval. Mám naimportované produkty a kombinace, nyní se snažím doimportovat obrázky ke každému produktu, který má několik velikostí . Ke každému náleží jeden obrázek např. tady: http://www.modni-str...id_product=3030 (kombinace jsou velikosti - tzn. stačí mi aby se naimportoval ke každému id právě 1 obrázek) obrázky mám pojmenované ID.jpg, a nedávám Smazat všechny zboží před importem - tzn. mělo by to doplnit obrázky, ale import se nezdaří a presta. napíše toto: 3 chyby Duplicate entry '620-6' for key 1 Duplicate entry '621-6' for key 1 Duplicate entry '622-6' for key 1 Jsou 3 varování Skrýt varování Krejčovský střih č.3030 (3030) Nelze uložit Krejčovský střih č.3030 (3030) Nelze uložit Krejčovský střih č.3037 (3037) Nelze uložit přikládám jak vypadá csv. - v importu využiju jen sloupce potřebné - tzn. ID, název zboží, url obrázku Kde může být problém? Předem díky Edited July 30, 2012 by Tomas1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas1 Posted July 30, 2012 Author Share Posted July 30, 2012 věděl by někdo, kdyžtak bych měl zájem i o placené přizpůsobení souboru pro import Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts