petr0707 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Dobrý den, prosímVás potřeboval bych poradit. Když vytvořím v Prestashopu nový produkt ručně, tzn. přes Catalog a pak přidat zboží, tak můžu místo obrázku jpg, png,..... přidat i .zip soubor s obrázky. Po přidání zboží se mi v kartě zboží zobrazí víc obrázku. To je fajn. Ale můžu toto udělat i při CSV importu??????? Mě se to nedažilo. V příloze posílám csv soubor. Děkuji všem,k teří odepíší bundy5.csv.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Ne. Cesty k obrázkům oddělit čárkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 tak o tom importe obrazkov v zip subore som nevedel nemas nejaky tip ako nastavit ku kazdemu obrazku iny TITLE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr0707 Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Já jsem si udělal excelovský soubor, kde jsem valil data a pomocí vzorců to bygenerovalo co jsem potřeboval, teďka jsem přešel na webnode a xml import, potřebuji z jednoho shopu dostat zboží na druhý shop pomocí xml importu na erbnode a ze zdrojového webu nemám žádný soubor, tak programuju algoritmus, který prohledá celou domenu a vykopíruje ze stránek položky zboží a vytvoží kompletní xml soubor který importuji do webnode bude to stahovat i obrázky :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts