bera_ramazan Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 ver1.2 de teslimatta nakit ödemeyi etkin kıldığımız halde ödeme modülünde görünmüyorödemeler kısmında teslimatta nakit ödemeyi öntanımlı ve türkiye içnde seçiyorum olmuyorbu durumda ne yapılmalı Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Merhaba,teslimatda nakit öde modülü ödeme modülü değildir, kargo modülüdür!!!Müşteri sipariş adımına geçince kargo seçiminde görünmüyormu 'kapıda öde' modülü?Kargo bölümünden kapıda ödeme seçeneğini aktif ediniz.Müşteriniz 'kapıda ödeme' kargo modülü seçildikten sonra, ödeme adımı atlanıyor!Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 teşekkür ama başka modul kurdumhalloldu ama yenide saol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Güven Uzman Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Merhaba,teslimatda nakit öde modülü ödeme modülü değildir, kargo modülüdür!!!Müşteri sipariş adımına geçince kargo seçiminde görünmüyormu 'kapıda öde' modülü?Kargo bölümünden kapıda ödeme seçeneğini aktif ediniz.Müşteriniz 'kapıda ödeme' kargo modülü seçildikten sonra, ödeme adımı atlanıyor!Kolay gelsin... Dostum bendede aynı problem var ve dediklerini uygulamak istiyorum ancak bu kargo seçiminde kapıda öde modülü görünmüyor. Aktif edecek biryerde bulamadım burada. Biraz daha detay vermeni rica edebilirmiyim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royiv24 Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Dostum bendede aynı problem var ve dediklerini uygulamak istiyorum ancak bu kargo seçiminde kapıda öde modülü görünmüyor. Aktif edecek biryerde bulamadım burada. Biraz daha detay vermeni rica edebilirmiyim? teşekkür ama başka modul kurdum halloldu ama yenide saol Arkadaşlar Merhaba, bu sorunu bende çözemedim, kapıda ödeme modülünü kuruyorum fakat kargo seçimi sırasında çıkmıyor ödeme adımı kısmında çıkıyor. buda mantıksızlığa yol açıyor. yardımınızı rica ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 Merhaba Teslimatta nakit ödeme anlaşmanız olan kargonun açıklamasına "Kapıda ödeme mevcuttur" ibaresini koyarsanız pratik bir şekilde bu sorunu aşabilirsiniz. Veya aynı kargo dan kapıda ödeme adı altında bir tane daha oluşturabilirsiniz ve modülde bu kargoyu işaretleyebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royiv24 Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 (edited) teşekkür ama başka modul kurdum halloldu ama yenide saol Merhaba Teslimatta nakit ödeme anlaşmanız olan kargonun açıklamasına "Kapıda ödeme mevcuttur" ibaresini koyarsanız pratik bir şekilde bu sorunu aşabilirsiniz. Veya aynı kargo dan kapıda ödeme adı altında bir tane daha oluşturabilirsiniz ve modülde bu kargoyu işaretleyebilirsiniz. Merhaba, dediğin şekilde yaparsan eğer kargoyu seçersin fakat ödeme yöntemi kısmında tekrardan kapıda ödeme seçmen lazım buda pek kullanışlı olmuyor. ben sorunum için; 1-Kargo Firmasını ekledim örnek 6,49 TL (KDV Dâhil) sabit ücret yaptım 2-Kapıda ödeme içinde COD modülünü yükledim onada 8,35 TL (KDV Dâhil) gibi bir ücret verdim. yani müşteri siparişini verirken önce kargoyu seçiyor ki bu zaten mecburi daha sonrasında müşteri kapıda ödemek istiyor ise buda ek ücret oluyor ve seçiyor. sonuç itibariyle kargo ve kapıda ödeme ücreti için anlaştığınız kargo firması size farklı fiyatlar veriyor. sadece kargo olacak kullanacaksan 6,49TL kapıda ödeme istiyorsan kargo + kapıda ödeme ücreti 8,35TL diyor. Bu nedenle PrestaShop'ta bir problem bulunmadığını düşünüyorum. Edited July 16, 2017 by Royiv24 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 17, 2017 Share Posted July 17, 2017 Doğru Prestashop da sistem ve şekil olarak anlattığınız bölümde herhangi bir problem yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts