parek4u Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 (edited) Ahoj Možná můj dotaz bude stupidní ale, mám takovíto problém: internetový obchod na doméně spodary.cz je registrovaný již více než dva roky. Od začátku je prestashop , který zde byl nasazen tři měsíce zpátky již třetí systém eshopu. První tam byl nainstalován nějaký NONAME shop (běžel 6 měsíců), potom zencart a tedka je tam prestashop. Bohužel od začátku je Pagerank 1/10. Od nasazení prestashopu se zvedl Srank z 0 na 30, ale Pagerank stále nic. Google indexuje všechny stránky, zpětných odkazů také není málo, také k webu mám podpůrný web : blog.spodary.cz , ten je v provozu měsíc. Webmastertool i Analytics mám také funkční. Nějaké ty PR články, v SEO testech to také není nejhorší. Na Facebooku více než 1000 lidí, atd. Návštěvnost je 100-200 lidí deně Nenapadá vás čím by to mohlo být ? díky za jakékoliv rady , popřípadě nasměrování jinam. Edited July 26, 2012 by parek4u (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 (edited) Hele kámo... napadá mě asi tak milion věcí, v čem by mohl být problém: http://seo-servis.cz...stranky/8131529 a nevim jak máš nastavený klíčový slova, ale tohle je opravdu málo: http://seo-servis.cz...ch-slov/8131536 A rozhodně ti doporučuju, aby název každýho produktu začal klíčovým slovem, které lidi vyhledávají... Teď koukám na klíčový slova na homepage: spodní, prádlo, podprsenky, boxerky, kahlotky Udáváš slova který na eshopu skoro nepoužíváš a ještě je máš napsaný špatně... a myslim, že další hodnocení page/s rank by mělo být v září/říjnu, tak ti doporučuju do tý doby s tím něco udělat. Edited July 26, 2012 by JAKCRABBIT (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 Díky za rady, zkusím s tím pohnout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts