biostar Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Am o problema destul de grava dupa parerea mea dupa ce am incercat sa schimb ordinea dupa cum scria pe topic aici undeva ~ O idee: Te duci la modules\blockcategories si deschizi fisierul blockcategories.php. Pe sursa apare: SELECT * FROM '._DB_PREFIX_.'category c LEFT JOIN '._DB_PREFIX_.'category_lang cl ON (c.id_category = cl.id_category AND id_lang = '.intval($params['cookie']->id_lang).') WHERE level_depth <= '.intval(Configuration::get('BLOCK_CATEG_MAX_DEPTH')).' AND c.active = 1 ORDER BY level_depth, cl.name ASC'); Scoti ordonarea alfabetica adica in loc de ORDER BY level_depth, cl.name ASC lasi ORDER BY c.id_category,level_depth. ~ Dupa ce am incercat aceasta chestie nu mi-au mai aparut deloc categoriile dupa care incercand sa modific cum era inainte cand am vrut sa vad daca apare in site pagina era alba nu mai aparea site-ul Ce pot sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biostar Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 acum imi apare site-ul am reusit sa il fac dar totusi nu imi apar categoriile pe home page ca in spatele site-ului apare ce e de facut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 sterge continutul folderului tools\smarty\cache\ si apoi schimba titlul siteului in White Pages Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts