vedmed Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Hľadám programátora na dlhodobú spoluprácu pri údržbe a rozvoje 6 prestashop webov. Náplň práce: - hromadné importy produktov - výstupy pre slovenské a české porovnávače - upgrade obchodov - občasná úprava modulov Ďakujem, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte do PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusanko111 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Hľadám programátora na dlhodobú spoluprácu pri údržbe a rozvoje 6 prestashop webov. Náplň práce: - hromadné importy produktov - výstupy pre slovenské a české porovnávače - upgrade obchodov - občasná úprava modulov Ďakujem, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte do PM mne sa jedna zhruba o 15 web rieseni ale este som nic nenasiel. alebo sa ozval amater alebo bola cena neludska Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUBE-IN Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Zdravim, myslim ze muzeme poskytnout nase sluzby. Dlouhodoba zkusenost se zencartem, na preste zatim pouze jeden eshop, ale s kompletnim napojenim a synchronizaci na DB dodavatele a predavani objednavek do jineho IS - www.pneumatikator.cz. V pripade zajmu me kontaktujte na [email protected]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts