tomas Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Mám upravenou plně funkční fakturu na verzi prestashopu 1.4.8.2. jen mám dvě otázečky, potřebuji doladit tedy zfunkčnit dvě linky po straně viz obrázek, nejdou mi tam dát aniž bych ztratil řádek celkem za zboží a pak ještě jestli někdo nevíte jak udělat plovoucí razítko aby chodilo s textem razítko a podpis dodavatele: děkuji za případné info samozřejmě jak bude faktura funkční vyvěsím ji tu ke stažení, díky za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Už jsem to nedávno psal. Co to všichni máte s těmi razítky? Na faktuře být nemusí a je to přežitek. Navíc takhle vytištěné na tiskárně ztrácí kouzlo modrého inkoustu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas Posted July 17, 2012 Author Share Posted July 17, 2012 Už jsem to nedávno psal. Co to všichni máte s těmi razítky? Na faktuře být nemusí a je to přežitek. Navíc takhle vytištěné na tiskárně ztrácí kouzlo modrého inkoustu. chtěl jsem být o něco chytřejší a sazmořejmě se jen dozvědět jak to doladit:) ne nakonec jsem je oddělal a paráda je to krásné Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenduleen Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 @tomas: tahle úprava faktury se mi moc libi mohl bys ji poskytnout? @tuk: Ten Hujer s razitkem sem ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 @tomas: tahle úprava faktury se mi moc libi mohl bys ji poskytnout? @tuk: Ten Hujer s razitkem sem ja čau mám ji už překopanou, nakonecjsem odmazal razítko i podpis když tam být nemusí, prže jsem nevěděl jak udělat plovoucí razítko s podpisem a ne je tam mít natvrdo, jelikož si běhalo kde chtělo podle toho kolik produktů bylo zakoupeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts