andel Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Dá se nastavit pořadí například velikost první XS, S, M, poslední L. Řadí se mi to podle abecedy. Díky za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Nevím, co máš konkrétně na mysli, ale jestli máš na mysli řazení přidávání atributů dané skupiny při vytváření kombinací u zboží, tak tam se to neřadí podle abecedy, ale dle toho, který atribut vložíš v jakém pořadí, tak se ti to bude zobrazovat i v FO Link to comment Share on other sites More sharing options...
andel Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 Zkoušel jsem to a je to tak jak jsi mi poradil. Chyba byla v tom, že jsem přidal všechny velikosti jako jeden atribut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Přesně tak, není v tom nakonec žádná věda, jen na to přijít. Já bych na tvém místě udělal "Velikost" jako skupinu atributů a do této skupiny nacpal atributy "X, S , XXL" a pod. Při vytváření kombinací zboží se to pak seřadí dle pořadí přidávání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andel Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 Jo přesně tak to udělám. Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pat Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Zdravim, tak mne to teda nefunguje ve verzi 1.3.1 se to radi podle abecedy, at si udelam poradi jake chci, docela naprd ale asi se vykaslu na to, jak to resit.Udelal jsem si skupinu velikosti, tam jsem pridal XS - 3XL, ale radi se mi to 2XL, L, XL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fbcskk2 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 U mě to samé, čísla v adminu jsou v pořadí 5 ; 4 ; 3 jak jsem chtěl (zkoušel jsem i přehodit pořadí přidávání), ale v reálu to jede vždy od nejmenšího čísla vzestupně. Existuje na to modul za $20 - http://www.presto-changeo.com/attribute-modules/24-attribute-order.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts