aimilios Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Καλημέρα σε όλα τα μέλη του forum, αυτή την περίοδο φτιάχνω το πρώτο μου ηλεκτρονικό κατάστημα με prestashop και θα ήθελα να σας ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να αυξήσω την ασφάλεια από κακόβουλους χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωνσταντίνος Βαν Νταμ Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 πρώτα απ΄ όλα να βάλεις SSL πακέτο.. κι απ' την άλλη (αν υπάρχει) να βρεις κάποιο πρόσθετο που να καταγράφει τις ip των πελατών σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
aimilios Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Οκ Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε πιστεύεις π.χ ότι με το RapidSSL της Geotrust (19ε) θα είμαι οκ? Επίσης διαβάζω πολλά άρθρα για ασφάλεια και γράφουν για τροποποίηση του .htaccess, μήπως ξέρεις πώς μπορεί να γίνει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωνσταντίνος Βαν Νταμ Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Οκ Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε πιστεύεις π.χ ότι με το RapidSSL της Geotrust (19ε) θα είμαι οκ? Επίσης διαβάζω πολλά άρθρα για ασφάλεια και γράφουν για τροποποίηση του .htaccess, μήπως ξέρεις πώς μπορεί να γίνει αυτό? Πιστεύω θα είσαι καλά με αυτό σε πρώτο στάδιο, εγώ χρησιμοποιώ της comodo το 19άρι. Όσο για τροποποιήσεις δεν ξέρω και πολλά γι αυτό μη σου πω κάτι και σε πάρω στον λαιμό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aimilios Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Οκ, σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts