zdenekr Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 Dobrý den , mám problem naistaloval sem nově prestshop , a mam vytvořeního dopravce a a povolený modul doprava ale při konci objednavky my píše že nebyly naistalované platební moduly ,mužete my někdo pordit jak to povolit ? S pozdravem zdednekr Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Máš nastavené limity? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdenekr Posted July 16, 2012 Author Share Posted July 16, 2012 mám nastevené limity , už veřešeno mel sem na localu zalohu schopu tak sem prehral datbazi a vše ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurfo Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Zdravim mam problem pri Prestashope 1.4.7. Vsetko fungovalo ok. Mal som ako dopravcu nastavene pomenovanie Kurier. Kedze sa to ale posielalo postou aby v tom ludia nemali zmatok tak som premenoval tohoto dopravcu z Kurier na Postovne. Od toho momentu mi pocas objednavky povoli osobne prevzatie alebo kurier(resp. postovnelebo som to chcel vratit spat) ale akekolvek z nich vyberiem napise mi to v dalsom kroku: Neboli nainštalované žiadne platobné moduly. Pritom s platobnymi modulmi som nerobil nic len tuto zmenu viete mi prosim poradit? Dakujem Skusal som ich vypnut resetovat cokolvek vymazal som obsah cash prehliadaca otvoril som stranku v 5 prehliadacoch a vsade to iste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts