Jump to content

Nákup na splátky

ericeqh

Recommended Posts

Modul bude, skor by trebalo informacie ohladne podmienok pre spolupracu so splatkovymi spolocnostami. Konkretne cetelem

Ach ta lenost, nebo neznalost AJ nebo FR jazyka? ;-)
Tento modul již několik měsíců existuje, lze jej napojit přímo na bankovní nebo šekový modul. Sice jsem se na to koukal, ale jeho smysl trochu postrádám! V dnešním právním státě si nedovedu vymáhání pohledávek za e-shop ani představit, ačkoliv zákazník uzavře smlouvu přímo v kamenné prodejně, měl by za Vámi stát nějaký silný splátkový partner - a to také nebude zadáčo...! Jinak jsem ho překládal, *zip CS neobsahuje, pokud ji někdo chcete, dám to sem taky.

showparcelamento.zip

Je tu znalost aj AJ aj FR, ide skor o to ze chcem sprostredokvany nakup na splatky cez niejaku splatkovu spolocnost, aby za mnou niekto "stal" ak by bol problem, chcel by som vediet ake su podmienky a platby konkretne s cetelem-om,

Platobny modul Cetelem pre Cesku republiku mam kompletne hotovy aj otestovany v testovacej prevadzke, takze kto chce, moze mi napisat sukromnu spravu.

Modul pre Slovensku republiku bude nasledovat za par dni, je tam niekolko zmien oproti ceskej verzii, hlavne ho musim prelozit do slovenciny...