lukk Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Zdravím Vás! Potřeboval bych poradit ohledně řazení produktů. Pokud v administraci zvolím, jak se mají produkty automaticky řadit (dle ceny, dostupnosti nebo názvu), seřadí se tak. Pokud však chci jako zákazník změnit řazení, nestane se nic. Běžně po změně řazení prohlížeč znova načte stránku se zvoleným způsobem řazení. V mém případě se nestane nic. Zkoušel jsem i různé prohlížeče. Téma je originální, prestashop verze 1.4.8.2. Nesetkal jste se s tím někdo? Co by mohlo pomoct? Dělalo mi to i před aktualizací prestashopu a doufal jsem, že to aktualizace vyřeší. Nestalo se tak. Předem moc díky za veškeré rady! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Odkaz na shopík... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukk Posted July 16, 2012 Author Share Posted July 16, 2012 festanaradi.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Zkus vypnout kompresi java scriptů v nastavení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukk Posted July 16, 2012 Author Share Posted July 16, 2012 Vyzkoušel jsem ale bez úspěchu. Celkově jsem laboroval s různým nastavením v záložce výkon ale beze změny co se řazení produktů týče. Pro jistotu jsem i mazal cache a historii prohlížeče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Nemám tu chrome, ale většinou když si pustíš shop/web v chrome, tak v adresním řádku vpravo vypisuje případné javascript problémy, tak jestli to v něm můžeš testnout, kdyžtak přepošli výpis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Zkus vypnout modul blocklayered. Vypadá to, že se plete řazení produktů do cesty přes obsluhu selectu #selectPrductSort. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Anebo je to udělaný nějak napůl. Po pokus o změnu řazení to vyhodí Javascript chybu: reloadContent is not defined Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukk Posted July 17, 2012 Author Share Posted July 17, 2012 Díky za rady! Problém v řazení opravdu způsoboval ten blok úrovňové navigace - tu nepoužívám takže jsem modul jen vypnul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smalltoys Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Zdravím vas! Já bych vás chtěl požádat také o radu, v locklayer mám nastevené řazení dle roků ale na vebu mám řazení podle toho jak jsem roky přidával, nemohl bych vás požádat o radu jak to opravit? Předem díky za radu. www.smalltoys.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts