BIstvan Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 (edited) Idáig az 5 lépéses vásárlást használtam. Van olyan vásárló aki ezt nem tudja végigvinni, van aki a kosárba rakásnál már megrendeltnek tekinti a terméket. - Egy hét múlva írtak email-t, hogy hol marad a megrendelt áru - Az egyoldalas vásárlás sem az igazi a prestashopban, a netes vásárlást tanuló, próbálkozó személyek, idősek esetében. Egy ilyen megoldás kellene, mint ebben a shopban: http://hdplanet.hu Itt a termék oldalon a kosárba tett áru után a bal felső sarokban megjelenő kosár, alatta a pénztárhoz gomb megnyomásával az egyetlen rendelési oldalra jutunk, ahol minden elintézhető, félreérthetetlenül. Edited July 10, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonDiego Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Az 1,4 -től felfele ez már benne van az alap motorban! Elég jól használható! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 így van, benne van az 1.4-esekben, annyi hogy a fent példának felhozott theme 2 oszlopos, és így egyértelműbb, szebb, átláthatóbb a rendelés oldal hogy nincs ott a jobb oldali oszlop, több hely is van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 "Az egyoldalas vásárlás sem az igazi a prestashopban, " írtam, tudom, hogy az 1.4-esben benne van. A legutolsó verziót használom 1.4.8.2-est Az egyoldalasnak nevezettnél a fizetési mód kiválasztása van az oldal végén és plusz egy oldal a rendelés véglegesítése. Ez már akárhogy is nézzük, kétoldalas rendelés a példának felhozott hdplanet.hu oldalhoz képest. Ezt a kétoldalast kellene, szeretném egyoldalassá tenni. Ehhez kérnék segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted August 1, 2012 Author Share Posted August 1, 2012 (edited) Az alábbi képeken jól látszik, hogy a rendelés befejezése miért nem egyértelmű sokaknak a boltomban. A footer felett csak egy fizetési mód jelenik meg, így vannak akik ide már nem kattintanak és nem jutnak el a rendelés megerősítéséhez. A harmadik képen látható, ami igazán egyoldalas rendelés. Igaz ez nem prestashopos, egyedi fejlesztésű. Edited August 1, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.stark Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Sziasztok, Új vagyok a fórumon a segítségeteket szeretném kérni. Dolgozok egy oldalon ahol az angol nyelvű 1.4.8.2 prestát használjuk. Egyoldalas rendelést szeretnénk használni regisztráció nélkül. Sajnos az alábbi problémákkal találkoztunk: - az egyoldalas rendelésnél, nem jelenik meg a Shipping (Szállítási cím) opció. Az USPS modult használjuk. Csak ez jelenik meg "Choose your delivery method" - a rendelő adatainál USA-t kiválasztva nem ajánlja fel, az állam (state) választót. Találkoztatok esetleg már hasonló problémával? Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 az usa-nál be van állítva a megye? szállítási költségek súly és árnál ki van töltve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.stark Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Köszi a gyors választ! A State kitöltve teljesen a "Counties" egyenlőre csak részben. Ha beírok egy pl: New York-i címet, akkor ezt a hiba üzenetet kapom: "This country requires a state selection." - ami teljesen jogos, a probléma az, hogy nem jelenik meg továbbra sem a State/Megye választó. Szállítási dolgokat elvileg belőttem. Az lehetséges, hogy a shipping csak az után lesz látható, ha sikerül a full címet megadnom state-el együtt? Köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 (edited) látni kéne Edited September 7, 2012 by feri (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.stark Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Szia, Küldtem neked PM-et. köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 az eredeti presta témán működik vmi a témával lesz sztem, mert a 2 másiknál nem jelenik meg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.stark Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Köszi a segítséget! Megpróbálom kideríteni, mi lehet az oka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts