jaro61 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Pozdravujem všetkých priaznivcov Prestashopu....Vedel by mi niekto vysvetliť čo je to Referral program? Neviem si to vysvetliť a tým pádom neviem použiť " tie správne slova " na preklad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norton Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 je to nieco podobne ako affiliate program akurat ze cez toto dostanes link ktory umiestnis na svojej stranke nieco ako doporucecenie a mas za to nejaky bonus a novy zakaznik by mal mat tiez nejaky bonus ked pojde cez ten link. respektive doporucenie pre noveho zakaznika od uz zaregistrovaneho spokojneho zakaznika. dufam ze si tomu porozumel Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted April 28, 2009 Author Share Posted April 28, 2009 Sčasti tomu rozumiem. Tie slova znamenaju niečo ako sponzorstvo, garanciu, ale nechampem celkom význam a pravdupovediac ani affiliate mi nie je jasne....Asi si sedim na kábli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik179 Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 (edited) neviete mi poradiť, kde to preložím do slovenčiny? Lebo všetko som preložil a referral program mi zostal v angličtine v mojom účte. Už som to vyriešil. Edited June 2, 2015 by Patrik179 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts