yuriix1 Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Zdravím, nejde mi přeložit modul home featured který mám v modulech přímo v prestashopu. Pokud chci modul přeložit přes BACKOffice se neuloží (napíše, že je vše v pořádku) a cs.php je prázdný. Díky za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Než abys hledal hodiny chybu, tak si to přelož ve zdroji na tvrdo, pokud nemáš v shopu víc jazykových mutací. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuriix1 Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 V tom je právě ten problém, potřebuju další jazykové mutace. Už jsem zkoušel fakt všechno... I když to natvrdo narvu do cz.php tak to stejně smaže pokud použiju překlad před BF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Mrkni vedle do topicu, myslim že najdeš řešení.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuriix1 Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 Kdyby to někdo hledal ta na hosting je třeba dostat, php_value suhosin.post.max_vars 5000 php_value suhosin.post.max_value_length 500000 php_value suhosin.request.max_vars 5000 php_value suhosin.request.max_value_length 500000 Zkusím a uvidíse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuriix1 Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Stále to nefunguje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Tak změň hosting. Zřejmě ten tvůj je nevyhovující. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Jde to přeložit, ja jsem s tím také bojoval Nástroje --> Překládání --> Upravit překlady a vybereš PŘEKLADY INSTALOVANÝCH MODULŮ a klikneš na vlaječku nebo mi pošli přihlašovací ůdaje já ti to přeložím. Já jsem to překládal do vietnamštiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
_matis_ Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 mne pomohlo do php.ini dať: max_input_vars = 4000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts