Phon.O Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Zdravím, potřeboval bych poradit, jak dopřekládat text v headru. Link na web: http://www.aligator-shop.cz/ Celý web je v češtině. Jedná se o ten text "welcome, log in, cart. V přeložení češtiny ani v modulech to nikde není. Díky za radu. ________________________________________________________________________________ Hello, I need advice on how to translate text in header. Link to the web: http://www.aligator-shop.cz/ The whole website is in Czech. This is the text "Welcome, log in, cart. In czech or transfer the modules to nowhere. Thanks for the advice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Ale určitě je. Hledej to až někde ke konci těch překladů, bude to přímo překlad do šablony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phon.O Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 (edited) Tak teď jsem to prošel celé a nikde jsem nic nenašel...vše je popřekládané (čeština stažena z internetu). Ale je pravda, že do určitých věcí se nedostanu v překladu. Máme hosting od Forpsi a když se chci podívat na překlad třeba nainstalovaných modulů, tak mi to hodí hlášku: "Varování, váš poskytovatel hostingu limituje maximální počet polí pro odesílání formuláře: 10000 pro suhosin.post.max_vars 10000 pro suhosin.request.max_vars 1000 pro max_input_vars Prosím, zeptejte se svého poskytovatele hostingu pro zvýšení Suhosin post a request limit na 1654 alespoň. nebo upravit soubor s překladem ručně." Psal jsem přímo i na forpsi a odpověď zněla, že s tím nejde nic udělat. Tak bych potřeboval poradit, jeslti to nejde dopřeložit někde ručně, kde to popř. najdu. Jinak strejdu "Googla" jsem zkoušel a s podobným přápadem jsem se nikde nesetkal.Díky Edited July 10, 2012 by Phon.O (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Áááá, naše databázová klasika... už se to tu řešilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phon.O Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 oukej, zkusím na to mrknout ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts