radovan Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Potřeboval bych poradit s blokem homefeatured produkt. U některých produktů nechci hned zobrazovat cenu - cenu bych chtěl zobrazit až v detailu produktu, dýky za každou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Buď u všech, nebo u žádného. A pak bych to řešil zásahém v kódu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovan Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 Diky to jsem si myslel moje otazka je spis na cem bych to mel porovnavat zkousel jsem vytvorit kategorii - bez ceny a potom zobrazovat /nezobrazovat podle toho jestly je to v te kategorii bohuzel bez vysledku. co bych mel produktu priradit abych to mohl pak v tom modulu zkontrolovat ? dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Nechápu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovan Posted July 11, 2012 Author Share Posted July 11, 2012 jde mi o nejakou ideu jak by kod mel vypadat potrebuji se prece podle necoho ridit napriklad: if ($category->name|escape:'htmlall':'UTF-8' == "nezobrazovat_cenu") ...atd toto mi bohuzel nefunguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Promiň, ale naprosto ti nerozumim. Kdyžtak to nakresli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovan Posted July 11, 2012 Author Share Posted July 11, 2012 Ok zkusim jeste jednou popsat potreboval bych v modulu featured products u nekterych produktu nezobrazovat cenu. vim ze musim udelat zasah do kodu. potreboval bych aby se produktu v backofficu dalo toto nezobrazovani ceny takze jsem si rikal ze bych mohl napriklad udelat kategorii . produkt bych priradil i do teto kategorii a pak jen kontroloval pokud je produkt v teto kategorii nezobrazuj cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Ale produkty v HOME FEATURED jsou braný jako kategorie HOME (ID1), nikoliv žádná jiná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovan Posted July 11, 2012 Author Share Posted July 11, 2012 takze vsechno bude home id1 ? i kdyz budou v nektere z jinych kategorii ? podle ceho bych tedy mel rozlisit jestly se cena ma nebo nema zobrazit ? podle vlastnosti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Vrátíme se k první odpovědi. Cenu buď můžeš nebo nemusíš zobrazit, není nic mezi. Buď tam prostě budou a nebo nebudou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovan Posted July 12, 2012 Author Share Posted July 12, 2012 ano to chapu ale kdyz ji chci nezobrazovat jen u nekterych produktu tak prece musi existovat nejake reseni moje otazka je take porad stejna pri zobrazovani ceny : {if $product.show_price AND !isset($restricted_country_mode) AND !$PS_CATALOG_MODE}<p class="price_container"><span class="price">{if !$priceDisplay}{convertPrice price=$product.price}{else}{convertPrice price=$product.price_tax_exc}{/if}</span></p>{else}<div style="height:21px;"></div>{/if} bych preci mohl pridat podminku typu ma nema tuto vlastnost a podle toho zobrazit nebo nezobrazit cenu muj problem je ze nevim co bych mel porovnavat - > podle cecho se ridit Vim ze to neni natvino chovani a znamena to zasah do kodu ale uz jsem zkousel vytvorit kategorii - to nejde ok take specialni vlastno - to bohuzel take nereaguje ... diky za trpelivost Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 13, 2012 Share Posted July 13, 2012 Nic jednoduchého mě nenapadá. Jestli ti někdo napíše script, kterej bude schovávat cenu pro zvolené ID produktů, tak jedině tak to lze vychytat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts