ReneK Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Prosím Vás o pomoc. Modul s prohlédnutými produkty je nainstalovám ale když si prohlédnu zboží tak nic, nezobrazi se. Vyzkoušel jsem snad už vše ale nic nefunguje? www.cameraanninh.cz Můžete mi prosím poradit? Děškuji všem Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 (edited) Opravdu? U mně na PC právě ne a neměl jsem zatím možnost kouknout na jiném PC. Ale je to dobrá zpráva děkuji. Ještě jdvě věci prosím, mám nainstalovaný modul menu menu v2.7.1. ale nedokážu vytvořt rozbalovací menu, jen jedno tlačítko? jak na to? A ta druhá, kamarád má také eshop na prestashopu a chce přejít na jiný hosting, jak to udělat aby nepřišel o data? Děkuji moc a hezký den Edited July 10, 2012 by Renek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 (edited) Rozbalovací menu se většinou u PS generuje automaticky, pokud nějaké existuje třeba kategorie-subkategorie nebo v cms pokud je vytvořený blok a v něm další CMS. Jinak používám modul Top horizontal menuv1.3. Zkopírovat celé FTP, vyexportovat databázi. Nakopírovat všechny data na nový hosting, nastavit na všechny složky/soubory CHMOD 777, naimportovat databázi do nové na novém hostingu a v konfiguračním souboru (config/settings.inc.php) přepsat údaje pro propojení s databází a případně cestu k PS. Edited July 10, 2012 by JAKCRABBIT (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReneK Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 (edited) Prohlédnuté zboží se sice ukazuje ale pouze jedne produkt ale ne další, mám to nastaveno na 5. Dále mi nefunguje seouvisející zboží? Může prosím někdo poradit prosím? Děkuji Edited July 14, 2012 by Renek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts