askinjew Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 (edited) arkadaşlar Image color fill modülünü yükledim olanlar oldu arkafonu yeşil yaptım birdaha eski haline döndüremedim . stylizer noscript ul { list-style-type: none; background: black; color: white; padding: 10px; border: 1px solid gray } errü veriyor . Hatta formda bu konuyla ilgili ingilizce bir bölümde var ama birtürlü uygulayamadım http://www.prestasho...r-color-ps1215/ bu konuda ne yapabilirim acaba? Edited June 29, 2012 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted June 29, 2012 Author Share Posted June 29, 2012 sorunnu hallettim ama ön sayfadaki ve daha hatırlamadığım değişikliklerimi kaybettim. Yöntem olarak kullandığım prestashopun bendeki yükleme klasöründen images.inc.php yi serverdakinin üstüne yazdım. şuanda arka plan renkler eskisigibi oldu.Umarım benimgibi sorunla karşılaşan arkadaşlara bu başlık yardımcı olur.saygılarımla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts