Crazy_Doctor Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 merhaba hook komutunu kullanmadan bir modülü sitede ki belli bir yerde direk modülü, aktif olan modülü çekecek bir komut varmıdır? Mesela bende bir modül var ve gitmesi gereken hook bölümüne gitmiyor bende çözümü o bölgeye direk çalışan modülü çeken bir kod ile yerleştirmekte buldum daha önce buna benzer birşey okumuş görmüştüm fakat şimdi hatırlayamıyorum acaba bana bu konuda yarımcı oalcak varmıdır saygılar Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Aslında ona şöyle çözüm bulmak gerekiyor. Modül ile aynı adı taşıyan php dosyasını açıyorsunuz. En altta tanımlı hookları belirten fonksiyonları görürsünüz. Bu fonksiyonlardan uygun olanını kopyalayıp, taşımak istedeğiniz hook'un fonksiyonunu yazın. Böylelikle artık o hook'a modülü çoklayabileceksiniz. Nasıl yapılıyor diye sormadan önce, lütfen söylediğim php dosyasını açıp kısa bir göz gezdirin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ama hiç kod bilginiz yok ise, dosyayı buraya attach edin, eklenecek hook'u da yazın. Düzenleyip göndereyim. Selamlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Doctor Posted June 29, 2012 Author Share Posted June 29, 2012 hook aslında var modülün içinde top ve hader diye ama benim temada hook yukarı olması gereken yerde o modülü göstermiyor ajax açılan üye girişi modülü muhtemelen satın aldığım modulde 1.4.0.0 yazıyodu bendeki sistem 1.4.7 acaba ondamıdır dicem benzer başka modüller de var o mantıkla çalışan bende belki dire o modülün tpl sini çağıran bir kod vardır diye bakınıyorum isterseniz sizlere modülü pm ile atabiilirm Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 Modülü atın ama Backoffice bilgilerine de ihtiyacım olacak. Geçici hesap açarsanız bakabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Doctor Posted June 29, 2012 Author Share Posted June 29, 2012 anlaştık birazdan ayarlayıp gönderiyorum yaklaşık 2 saati bulacaktır dışarı çıkmam gerekli ilginize teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts