Crazy_Doctor Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Merhab arkadaşlar ben dışardan mail adresi öncelikli girilmek zorunda olmayan bi üyelik formu arıyorum. Çok aradım bulamadım direk bir link ile uyelik formunun olduğu sayfayı mesela popup olarak yada tek bir sayfa şeklinde göstermek istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler Saygılar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 (edited) Merhaba, öncelikle aşağıdaki modülü kullanmanı tavsiye ediyorum. Faydalı olabilir. http://addons.presta...gistration.html Sonra, tavsiye etmediğim ancak sorunun çözümü olan alternatife geçiyorum themes>your_theme>authentication.tpl dosyasını açalım ve aşağıdaki satırı bulalım: {if !isset($email_create)} Satır 100 civarı olmalı. Daha sonra bu satırdaki ünlem işaretini kaldıralım. Performans ayarlarından force compile>yes ve cache>no dedikten sonra üye formuna doğrudan link: www.siteninadresi.com/tr/authentication (Türkçe ise) www.siteninadresi.com/en/authentication (İngilizce ise) www.siteninadresi.com/fr/authentication (Fransızca ise...) Performans ayarlarını eski haline getirmeyi unutma. İyi çalışmalar. Edited June 27, 2012 by Caglar (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Doctor Posted June 28, 2012 Author Share Posted June 28, 2012 hocam çok teşekkür ederim aslında bir problemim daha var tema ile alakalı onuda yeni bir topic başlıkta açacağım saygılar sağolun umarım işe yarar hemen deniyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 üye giriş ekranıda aynı yerde acaba onda sorun çıkarırmı. test ettikten sonra yazarmısınız? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Doctor Posted June 28, 2012 Author Share Posted June 28, 2012 hocam dediklierinizi az evvel uyguladım fakat bu seferde üye girşi yapmak isteyenler giriş yapamıyor sanırsam onuda popup açılan bir giriş modülü ile çözeceğim teşekkür ederim şayet nunula ilede bir fkriniz varsa sevinirim saygılar Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 bence bu işi yeni prestashop standart üye giriş sayfasını kolanlamak daha mantıklı olacaktır. sitenin ana dizinindeki authentication.php dosyası nı konla sonra bu doyayı açtığın zaman bu dosya /controllers/AuthController.php dosyasını çağrıyor bu şekilde ilgili class ıda kopyaladıktan sonra tema dizinine yeni bir .tpl dosyası ekleyerek çözebilirsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Doctor Posted June 28, 2012 Author Share Posted June 28, 2012 hocam biraz daha somut bir örnek verebilirmisin eğer mahsuru yoksa ve seni meşgul etmeyecekse lütfen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 bence bu işi yeni prestashop standart üye giriş sayfasını kolanlamak daha mantıklı olacaktır. sitenin ana dizinindeki authentication.php dosyası nı konla sonra bu doyayı açtığın zaman bu dosya /controllers/AuthController.php dosyasını çağrıyor bu şekilde ilgili class ıda kopyaladıktan sonra tema dizinine yeni bir .tpl dosyası ekleyerek çözebilirsin Çok güzel bir fikir, canı gönülden katılıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Doctor Posted June 29, 2012 Author Share Posted June 29, 2012 hocam bu konu ile ilgili tam 4 dosyaya sonuna 2 gelecek şekilde klonladım linkleri çevirdim ama banamısın demedi çıkamadım işin içinden bi yardım lütfen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Doctor Posted June 29, 2012 Author Share Posted June 29, 2012 hocam klonlama yönetimin kullanarak kısmen istediğimi yaptım şimdi birtek olayı popup ile bir pencere içerisine taşımak kaldı. bazı kodları kullanarak bunu halledebilirim gibime benziyor yinede bu konuda bilgisi olan varsa desteklerine hayır demem safa arkadaşım sana ayrıca teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts