mir69 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 (edited) Dobrý den, mám prosbu o radu - po nainstalování login modulu Slide Jquery nevím jak změnit barvu oken viz obrázek - v bílošedé barvě vypadají nehezky, chtěl bych je změnit na barvu pozadí (je to tuším hex 272727), a pak jen lehce změnit barvu písma (pro "přihlásit se k účtu a vytvořit nový účet" ). Ještě jedna otázka na kosmetickou úpravu - na obrázku je zakroužkován 2x email, má stejnou velikost písma, ale je tam viditelně malý nepatrný rozdíl. Neví někdo co to může být příčinou? Pokud někdo tento modul používá, děkuji předem za radu. mir69 autoeshop.eu Edited July 10, 2012 by mir69 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir69 Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 Opravdu není nikdo, kdo by si s tím věděl rady ??? Díky, mir69. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falgener Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 (edited) Ale věděl , jen jsou všici líní jako já. Když mi prozradíte, kde si ten modul mohu stáhnout (vypadá šikovně, může se hodit), nebo mi ho pošlete, tak vám ho poladím, otázka 10 minut. Jinak - editujte v slide.css EDIT: koukám něco se dědí z globální šablony, ale na to bych raději nešahal, aby se vám to nerozhodilo někde jinde, takže raději doplnit !important vlastnosti prvku do slide.css Edited July 14, 2012 by Falgener (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir69 Posted July 16, 2012 Author Share Posted July 16, 2012 Pro falanger - díky moc! Tady je přímo link na modul - http://www.prestashop.com/forums/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=51557 ...a následně jsem to upravoval podle gennybeans - post # 373 - http://www.prestashop.com/forums/topic/63580-module-block-login-slide-jquery/page__st__360 Posílám i linky na některé úpravy z fr. diskuzí: www.ride-reaction.fr www.musicdestock.fr www.transcorp-piercing.fr www.c-mieux-doccas.com Díky moc za radu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falgener Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 V modules\blockslides\css\slide.css od řádku 156 editujte na něco takovéhoto. #panel h1 { font-size: 16px; /* zadejte vaši velikost písma, ale v px, pokud použijete em, máte jinak veklé písmo pro přihlásit se k účtu a pro Vytvořit nový */ padding: 5px 0 10px; margin: 0; color: white; /*barva textu těch hlaviček, teď tam máte myslím černou*/ background: #272727; /*doplnění barvy pozadí hlavičky těch panelů, jinak se dědí obrázek z global.css */ } od řádku 212 doplnit na něco takovéhoto #panel .content label { float: left; padding-top: 8px; clear: both; width: 280px; display: block; text-align:left; font-size: 11px; /* to je ta rozdílná velikost nápisu Email, opět - použijte pixely*/ /* color: white; barva těch popisků, pokud chcete změnit*/ } 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir69 Posted July 16, 2012 Author Share Posted July 16, 2012 Díky moc, Falgener! Jsem dlužníkem! Koukal jsem už i na vaše stránky, určitě z nich budu čerpat! Mějte hezký den,Mirek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicFire Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Díky za super modul. Hodně mi pomohl,ale potřeboval bych ručně přeložit jeho jazykové mutace. Nevíte náhodou,kam si to ukládá? namůžu to najít a BO rozhraní k tomu nejde využít (omezení var na 1000 přes formulář). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts