sochora Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Mám tokový problém, pokud v registraci nakupujícího zadám u položky město název města s číslovkou (Praha 10), tak mi presta zahlásí chybu "neplatné město". Pokud to zadám bez číslovky je to OK. Co s tím? Možná by to veřiilo nastavit toto pole jako nepoviné. Ale to netuším jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Už se to tady asi před 2 měsíci řešilo, zkus se podívat na starší thready. Je to způsobené souborem validation.php, kde musíš povolit vkládání i číslic kromě písmen do pole "Město". V tom souboru si najdi pole "city" a smaž tam hodnoty 0-9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sochora Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 Super, už to jede. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Konkrétně se to stalo mě! Prostě jsem nepátral po rozdílech vepsaných v souboru! Fláknul jsem tam validate.php z verze 1.1.0.3 nebo tuším 1.0 a šlo to! Zajímavé ovšem je, že jsem sosnul stejnou verzi u PS website jako stovky ostatních a v česku jsi zatím druhý (po mě), komu se tohle stalo. Prostě záhada...,Broník Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Standartní presta má tuto chybu kde je omezen číslice zadávat do položky město.. Jak výše bylo zmíněno je opravou. Stačí pouze smazat 0-9 ve validation.php ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts