[email protected] Posted June 21, 2012 Share Posted June 21, 2012 (edited) Dobrý den, mám PS 1.4.7.0, stáhl jsem si modul CashOnDeliveryWithFee 1.2. Instalace v pořádku. Při placení se mi správně zobrazí informace o navýšení platby o nastavenou částku. V posledním kroku (po stisku tlačítka Potvrzuji objednávku) se zobrazí prázdná stránka (pouze menu a levý sidebar). Objednávka se v systému nevytvoří. Nemáte tip, čím by to mohlo být? Nikde se nezobrazí žádné chybové hlášení a zboží zůstane v košíku... Díky za info. Tomáš Edited June 21, 2012 by [email protected] (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenduleen Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 (edited) Dobrý den, mám PS 1.4.7.0, stáhl jsem si modul CashOnDeliveryWithFee 1.2. Instalace v pořádku. Při placení se mi správně zobrazí informace o navýšení platby o nastavenou částku. V posledním kroku (po stisku tlačítka Potvrzuji objednávku) se zobrazí prázdná stránka (pouze menu a levý sidebar). Objednávka se v systému nevytvoří. Nemáte tip, čím by to mohlo být? Nikde se nezobrazí žádné chybové hlášení a zboží zůstane v košíku... Díky za info. Tomáš vyzkousej modul maofree_COD. funguje bezproblemu a umozni nastavit na ruzne dopravce ruznou vysi dobirky. dal jsem ti ho sem: http://ulozto.cz/xvK...deliveryfee-zip jenom pozor! pri jakekoli zmene na dopravci je nutné dobirku znovu priradit. jo a chce to trosku si pohrat s prekladem Edited July 4, 2012 by Jenduleen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreyeers Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 ten tvuj modul z uloz.to sem stahl, nainstaloval, no a protoze zasilame i na slovensko, tak zduplikoval, protoze tam je jine doberecne. k problemu: pokud vyberu platbu dobírkou, tak se mi nacte stranka validation.php, ale nacte se mi jen header a moduly ktere mam v levem sloupecku. budu rad za kazdou informaci, díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenduleen Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 ten tvuj modul z uloz.to sem stahl, nainstaloval, no a protoze zasilame i na slovensko, tak zduplikoval, protoze tam je jine doberecne. k problemu: pokud vyberu platbu dobírkou, tak se mi nacte stranka validation.php, ale nacte se mi jen header a moduly ktere mam v levem sloupecku. budu rad za kazdou informaci, díky. ja měl pravě uplně stejny problem (u validation.php se mi objednavka neukoncila a centralni blok zustal prazdny) instalaci tohoto modulu se mi ale vse opravilo. Tady by to chtelo asi nekoho kdo tomu opravdu rozumi ....a to ja teda zatim bohuzel nejsem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts