Ľubor Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Zdravim,mohol by mi niekto poslat vzor na import produktov v CSV, ide mi o toto: |SHOP |_kategoria1 |_produkty |_kategoria1_podkategoria |_produkty Dakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 kategorie category.csv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 zboží product.csv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ľubor Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 Dakujem, dost mi to pomoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Ještě posílám anglický ale velmi přehledný návod krok po kroku importu kategorie.Import zboží je ale po stránce principu stejný. Kdyžtak použít google a najdeš jich spousty ;-) How to import category with CSV.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ľubor Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 Da sa importovat aj cez cron? Link to comment Share on other sites More sharing options...
999cz Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Já mám jiný probém, když importuju kategorie, tak mi to chvilku šrotuje a pak mi to vyhodí okno se stáhnutím index.php, máte někdo podobný problém či jste se s ním už setkali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OKMobil Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 všechno v pořádku, vyřešil jsem převod z xml na csv, vyřešil jsem cenu, vyřešil jsem kódování, ale když nemám pouze kategorie, ale mám také v kategoriích podkategorie - nemůžu ho nějak donutit, aby mi zboží naházel do správných podkategorií. Produkty mi naimportuje správně pouze do kategorií, které nemají podkategorie. Moje kategorie se totiž skládají - např. Baterie>Samsung a další je např. Datové kabely>Samsung. Vždy mi zboží naháže pouze do první kategorie, která obsahuje podkategorii Samsung, ale že to je datový kabel a ne baterie už vůbec neřeší. Snažil jsem se mu všemožně v souboru csv naznačit cestu, ale marně. Určitě někdo budete vědět, čím to je nebo jak to vyřešit. Jo a také mi po importu cca 50-ti produktů zamrzne. Taky nevím proč. Verze 1.3.3.0 - na ní ten import testuji. Předem dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Zamrznutí je způsobené hostingem.A já když importuju, tak importuju do už udělaných kategorií a nemám jediný problém Link to comment Share on other sites More sharing options...
OKMobil Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 no já už mám kategorie taky udělané ale dělá mi to, co mi to dělá Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanaP Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 ... Moje kategorie se totiž skládají - např. Baterie>Samsung a další je např. Datové kabely>Samsung. Vždy mi zboží naháže pouze do první kategorie, která obsahuje podkategorii Samsung, ... V csv na import produktu nepouzivaj nazov kategorie "Samsung" ale ID /číslo kategorie/ napr Baterie>Samsung je ID 25, Datove kabely>Samsung je ID 64 ... podla tvojho menu na okmobil.cz.Skript adminImport.php kotroluje polozku a ak je to cislo a existuje kategoria s takym ID, tak to priradi. Ak je tam text, potom cez metodu Category::searchByName sa aj tak hlada ID kategorie cez existenciu textoveho retazca (SELECT ... WHERE name LIKE 'samsung') a vyhadzuje len jeden-prvy riadokPri zamrzani skus import bez obrazkov a nasledne v dalsich csv importuj po 50ks len IDproduktu;Nazov;Image URLs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts