karmybox Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 V překladu obchodu do cestiny se mě v nadpisu, mÍsto KOŠÍK - KOK, AKČNÍ NABÍDKA - AKN NABDKA - nezobrazuje diakritika, chybějí písmenka s háčky, takže to píše nesmysl. Možná jsem někde něco v překladech zapoměl, ale budu vděčen za jakoukoliv nápovědu. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Začni uvedením adresy shopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falgener Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Needitoval jste ručně cs.php v modulu, který to dělá? Musí být uložen v UTF-8, tohle vypadá na nějakou ruční editaci souboru a uložení v cp1250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmybox Posted July 15, 2012 Author Share Posted July 15, 2012 (edited) Dobrý den, po měsíci se vracím , ale problém jsem neodstranil. Posunul jsem se pouze tím směrem, že překlad do češtiny , tedy diakritika se zobrazí na chvilku, ale při kompletním načtením stránek se vrátí do žalostného stavu. Překontroloval jsem cs.php , nijak jsem do něho nezasahoval a samozřejmě je uložen v UTF-8 Zjistil jsem, že tento problém už někdo řešil, ale bez reakce :http://forum.c4.cz/prestashop-nefunkcni-diakritika-t1251.html Pokud mě může někdo trochu popostrčit, budu vděčen. Předem děkuji všem za reakce. Edited July 15, 2012 by karmybox (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Hoď sem link omg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmybox Posted July 15, 2012 Author Share Posted July 15, 2012 www.babyhop.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Tak jsme se dostali dál, ale jen o kousek: V rámci aktuálně probíhajících změn v systému je obchod vypnutý. Omlouváme se za způsobené potíže, zkuste to prosím později. Děkujeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmybox Posted July 15, 2012 Author Share Posted July 15, 2012 pošlete mě prosím vaši IP adresu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Nepošlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmybox Posted July 15, 2012 Author Share Posted July 15, 2012 chápu tak ted snad..... www.babyhop.cz jinak díky za váš čas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Nenapadlo tě třeba, že shop načítá font, kterej neumí českou diakritiku? Smaž tenhle řádek: <script type="text/javascript" src="http://www.babyhop.cz/themes/prestashopic/js/Kristen_ITC_400.font.js"></script> Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmybox Posted July 15, 2012 Author Share Posted July 15, 2012 díky zkusím to Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 pošlete mě prosím vaši IP adresu A číslo košile by nestačilo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmybox Posted July 15, 2012 Author Share Posted July 15, 2012 Super vše je už OK. Děkuji za radu a váš čas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cikon95 Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 ja len ze tuna sa to riesilo ties: http://www.prestashop.com/forums/topic/118013-vyriesene-slovenske-znaky-v-sablone-prestashop-blue/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 mám problém se zobrazováním českých entit (Ť,Š, atd...) viz www.luckybastard.cz máte nějaký typ na úoravu? děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts