Richard S Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Sveiki, Jeigu matote kažkokių vertimo klaidų, ar turite geresnių pasiūlymų rašykite juos čia su konkrečiu puslapiu, kuriame matote klaidą ar problemą ir ką galima joje pakeisti. Dėkui 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Perkėlę paveiksliukus papildomai nukeliaukite į prekių nuostatų puslapį ir nustatykite "Naudoti pasenusią paveiksliukų sistemą" į NE Klaidelė įsivėlė... Dabar nerodo, bet žodį puslapį be tarpų kažkodėl atvaizduoja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Dabar ir aš oficialus Prestashop vertėjas Tik kažkodėl negaliu pasiekti 1.4 versijos vertimų... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard S Posted June 18, 2012 Author Share Posted June 18, 2012 Jei jau juo pasiprašei būti, tai versk atsakingai ir naudokis http://www.likit.lt/en-lt/angl.html visiems terminams ir frazėms, jokio slang'ų, jokių sulietuvintų nesąmonių ir kt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted June 18, 2012 Share Posted June 18, 2012 Okey Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvidasmikalauskas123 Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Laba diena man lietuviškų raidžių nerašo pvz.:Lietuvi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Laba diena man lietuviškų raidžių nerašo pvz.:Lietuvi? Sveiki, problema manau su PDF. Čia sprendimo būdas: http://www.prestashop.com/forums/topic/159589-pdf-lietuviskai-fpdf-versijai-sprendimas/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vidas Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Am ką daryti jeigu nerandu LT vertimo? Mano versija 1.5.3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard S Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Mėginti verstis administravimą pačiam. FrontOffice juk išverstas visas PS1.5.x versijoms Link to comment Share on other sites More sharing options...
pucas Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 (edited) Mėginti verstis administravimą pačiam. FrontOffice juk išverstas visas PS1.5.x versijoms FO išverstas tragiškai - pusė reikalingiausių modulių aplamai beveik neversta Edited March 2, 2013 by pucas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard S Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Kurie jau reikalingiausi moduliai neišversti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Pridedu šiokį tokį laiškų šablonų vertimą. Naudojami visi išversti, keli likę angliški. Reiktų įkelti į vertimus, bet kažkodėl man neleidžia to padaryti... O support'as neatrašo. Anyway, gal Ričardas įdės. Tik reiktų nepamiršti pridėti Prestashop nuorodą. https://docs.google.com/file/d/0ByUPn6-vcZipY0tOY0hwVnd2OVE/edit?usp=sharing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard S Posted April 28, 2013 Author Share Posted April 28, 2013 Sveikas, Aš esu jau pats daug seniau išvertęs visus laiškus ir pridėjęs į PrestaShop 1.4.x versijas. PS1.5.x dar nespėjau pridėti. Peržiūrėsiu tavo atsiųstus ir galbūt įdėsiu. Beje, kuriai versijai jie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 (edited) 1.5.4.0, jau su spalvų kintamuoju šablonuose. Changelog'e nieko nemačiau susijusio su šablonais, tai spėju tinka ir 1.5.4.1. Turiu dar truputį administracinės panelės išvertęs (prekės įkėlimo procesas, kuponų vertimas). Reik kažkaip prisijungt prie panelės ir sutvarkyti. Beje, kažkas labai negražiai 404.tpl išvertęs yra. Maždaug: "Surask prekę įvedęs jos pavadinimą į lauką žemiau."... Ir Footeryje reiktų pataisyti "NAršyti mobiliojoje versijoje". Atnaujinimas: Pasirodo vėl veikai mano paskyra. Pataisyta: 404, blockcms, favorite products, my account block. Pataisytas PDF vertimas, tačiau nepabaigtas. Pataisytas order_conf šablonas. Ir daug pataisymų BO. Reference nėra nuoroda. Tai yra prekės kodas. Pataisiau kur mačiau. Edited April 28, 2013 by Esnyper (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard S Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Aha, ten kažkaip pagal kontekstą nepažiūrėjęs verčiau šaunu. Man problematiškiausia suvienodinti vertimus - prieš tai buvo kažkada likę ir sumaišyti daug kur tag vertimas, vienur žymė, kitur dar kažkas. Reikia kažkaip suvienodinti ir susižiūrėti tuos vertimus. Dar beje neaišku kuris tas įrankis jų veikia - paskutinį kartą kai kalbėjau, tai bent 3 skirtingi įrankiai buvo vertimams ir ne visi susieti su tikrąją DB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Man siuntė google docs variantą kažkada. Tačiau ten 1.5.2.0 versija. Verčiau per čia: http://translate.prestashop.com/admin-dev/ Leidžia pasirinkt naujausią versiją. Manau šis įrankis ir bus veikiantis. Tik įdomu kas kiek laiko atsinaujina vertimai atsisiuntimui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard S Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Būtinai daryk atsargines kopijas priešį versdamas. Pasidarai pirmiausia kopiją, paskui verti su šiuo įrankiu, o tai būna kartais nesuvirškina visko ir pusė vertimų dingsta ir jau išverstų buvusių. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Supratau. Kol kas taip nebuvo. O vertimas kaip matau jau atsinaujino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard S Posted May 1, 2013 Author Share Posted May 1, 2013 Man buvo kelis kartus ir neaišku dėl ko, tai paski PS atstatinėjo. Ok, užmesiu akį aš irgi į savaitės pabaigą. Noris irgi pasidaryt ir darmušt PS1.5 kiek galima daugiau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Kažkur dingo mano vertimas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard S Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 Aš tai nedariau nieko ir nebuvau prisijungęs jau kelis mėnesius bene prie vertimų. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovilelin Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Sveiki Kaip man padryti sitoje vietoje Lietuviska vertima? Availability: (100 items in stock) QUANTITY:QUANTITY UPQUANTITY DOWN 120,00 Lt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts