e1 Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Je možné spraviť aby vybraný zákazník po prihlásaní videl žľavu na celý sortiment? Niečo ako veľkoobchodné ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekky Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 ano je to možné : Zakaznici -> Skupiny -> a tady kliknes na to zele plus a vytvoris si novou skupinu a zadas si u nic vysi slevy.Pak je nutné u jednotlivých uživatelů přiřadit uvedenou skupinu aby se jim sleva hned po prihlaseni zobrazila Link to comment Share on other sites More sharing options...
e1 Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 Takto nejak som si to aj predstavoval, až na to že ja takúto položku v administrácií zákazníkov nemám. Asi treba pridať nejaký modul, alebo niečo, ale ako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekky Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 ja používam verzi eshopu 1.2 a tam to mam normalně viz obr Link to comment Share on other sites More sharing options...
e1 Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 Ja mám verziu 1.1. Tak teraz neviem či iba ja mám niečo pokazené, alebo v staršej verií nebolo. Môže mi to niekto kto má 1.1 napísať? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e1 Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 Zistil som že sa jedná o novú vlasnosť verzie 1.2 alpha, takže nič...[+] BO : you can now add a customer to one or multiples groups Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack-- Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 Jakym zpusobem je mozne priradit k vytvorenym skupunam dane uzivatele? Nejak se mi to nepodarilo najit :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts