holyone Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 5 banka+ ptt havale yoluyla calışacağımdan 6 tane bankwire kopyası lazım. Mesela yatırbank için bankwire dosyasının adı da dahil herşeyi yatırbank olarak değiştiriyorum ama modül çalışmıyor. Varsa bunu beceren biri yardım etsin. Yada elinde olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler... Not: Akıllı birileri yatırbankda ı var olmaz derse darılırım:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockman Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 basar67 kullanıcı ilk zamanlar modül kopyalamasını burdan anlatmıştı fakat kayıtları bende bulamadım. Kendisi prestaya küsüp kendi sitesini kurdu.ordan konu açarsan eminim yardımcı olur.daha önce burdanda çok kişiye yardımcı olmuştuwww.sanalmagaza.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
holyone Posted April 20, 2009 Author Share Posted April 20, 2009 O modül çalışmıyordu denedim.Ama dediğini yapacağım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
holyone Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Hasan milletin arkasından konuşma 2 dk adam ol. O küfrettiğin adam milletle karşılık beklemeden ilgileniyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
holyone Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Allah sen gibi artıkları neden yarattı bi anlam veremiyorum. Sen anca küfredersin. İnsan artığı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Merhaba,sen boşver HASAN adlı kullanıcı, yok say gitsin:Sorunun yanıtını kendi sitemde vermiştim, diğer kullanıcılar altdaki linkten yanıtını bulabilir:>>>BURDAN DEVAM ET <<<Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
holyone Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Yok Basar. E mailime uyarı geldi buradan cevap var diye. Mailden bi baktım boş boş konuşuyor o yüzden geldim baktım ve cevap verdim. O sorun çözüldü sagol:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts