Lucyen Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Potrebovala by som radu/pomoc ako mozem v editore uvodnej stranky e-shopu zmenit obrazok. Hlavny nadpis, podnadpis, uvodny text aj odkaz loga stranky a podnadpis loga stranky sa mi zmenili, ale samotne logo stranky neviem zmenit z povodneho (IPhone, IPod). Predpokladam, ze robim niekde chybu... Viete poradit? Uz som aj to logo upravila do "idealnej" sirky podla knihy Presta Shop, ale pri aktualizacii sa mi obrazok nezmeni. Zaroven mam problem aj s ikonou... V preferences/vzhlad som si zmenila Favicon na mnou pozadovany obrazok, ten sa aktualizoval, ale pri nacitani stranky sa stale zobrazuje ikona PS. Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterko16 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 to logo sa ti nechce zmenit len na stránke, či ani v back office, keď ho meníš??? skus toto zmenit: Administrácia - Preferences - Performance Vynútiť kompiláciu: Áno Vyrovnávacia pamäť: Nie ked si upravujes system, tak takto to maj nastavene, ale potom ked už budes mat vsetko hotove to zmen naspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucyen Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 Dakujem moc za odpoved ale uz som to vyriesila Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterko16 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 kde bol problém??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucyen Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 ani neviem... len som robila viac zmien a par aj neuspesnych tak som musela nanovo nahadzovat zalohu a vtedy sa to "samo" spravilo ... znie to divne ale opisat to neviem... len som cez FTP nahodila znovu vsetky subory a slo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
totallighting.sk Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Moj webhosting ma az 14 dnovu zalohu, cize ak je nejaky problem, rychlo viem reagovat a pripadnu chybu opravit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts