Nadidlo Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Zdravíčko, omlouvám se za spamování, po vyřešení můžu topic smáznout... Nejedná se úplně o pizzerii, spíše o restauraci s možností rozvozu či odběru hotového jídla, ale objednávky a vcelku celé rozložení je víceméně jako je to běžné u pizzerií. Pořeboval bych osekat prestu o zbytečnosti. Předělat tak aby to byly více stránky s menu s možností objednávky. Zestručnit objednávku. Metody placení kartou či při převzetí, doručení někým či osobní odběr. Některé věci však nebude potřeba vyplňovat a zdržovat s nimi zákazníka, jiné bude potřeba doplnit. U produktů se zbavit featchurek jakože kolik kusů na skladě, vyprodáno ap. Nepovinné: Pokud by daný tým či jedinec uměli napasovat i vzhled, či se alespoň lépe orientoval jak a kde jsou všechny css, bylo by úplně fajn. Dále záleží na doomluvě. Čistě teoreticky můžu dodat statickou stránku. Nu prostě pro zatím se dá vycházet z vize pizzerie s tím, že vzhled, text a produkty budou jiné. Více info či lépe prodkutové zadání, kde budou vešleré požadavky před zadáním práce dodám. Zatím mě zajímá jestli se někdo najde a na kolik bude odhad práce. Řekněte si prosím tolik. abyste byli opravdu spokojení, potřebuju motivované lidi a neodfláknutou práci. :-) Mám zájem o zpracování někým, kdo již má s předělávkou Presty, úpravou či tvorbou modulů ap. zkušenosti. Klikače nepotřebuju :-) Prosím kontakt sem či lépe asi PMkem s uvedením předpokládané ceny. Zatím se bude jednat o jeden projekt, v budoucnu však spolupráce více než žádaná :-) Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevendays Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 ahoj, dělal jsem pro restauraci tuto předělávku presty: www.spiceindia.cz je tam modul na rozvážku jídel -vypočítání vzdálenosti od restaurace do domu a jeho nacenění... vlastně víc se dělat ani nemuselo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts