parek4u Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 (edited) E-shop se mi načítá opravdu hrozně pomalu. Neporadíte mi modul pro zrychlení, který máte odzkoušený ? Na netu je jich ke koupi spousta tak bych rád vsadi na ověřenou kvalitu. Na shopu mám zapnutý cahe, vypnutou compilaci. Při použití CCC se mi nezobrazuje polovina pozadí u různých bloků viz foto. Čím byto mohlo být ? Díky za rady Hosting mám angel-hosting.cz Prestashop 1.4.3 www.webiste.cz Edited June 4, 2012 by parek4u (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Při použití CCC se mi nezobrazuje polovina pozadí u různých bloků viz foto. Čím byto mohlo být ? Mohla by to dělat šablona produkující nevalidní HTML/CSS. Ale bez zhlédnutí kódu před a po CCC je to jen fantazie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 Diky za odpoved. Napis mi presne co by jsi potreboval videt a rad to zaslu. Pokud by si se tim chtel zabyvat vic rad nabidnu penize za upravu rychleho nacitani shopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestahost Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 minimálně v tuhle pozdní hodinu ten eshop jede rychle, buď jsi to už opravil nebo prostě přes den nestíhá server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falgener Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Rozhodně souhlas s oběma pány nade mnou. S CCC je třeba nakládat opatrně a prostě to vyzkoušet a najít optimální nastavení, blbnou v tomto směru i optimální šablony třeba v kombinaci s nějakým modulem . Nejpomalejší nejste, porovnal jsem si vás s alza, který bezpochybně běží na dedikovaném serveru, pravda v tuhle dobu s asi malilinko jinou zátěží Pokud použujete k měření ten server ( dnes již asi archaický) z přiloženého jpg, nenechte se odradit případnou chybou, kterou někdy napoprvé hodí. Jako nástřel se to dá použít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted June 9, 2012 Author Share Posted June 9, 2012 Diky vsem za reakce Tuk66 se mi na to mrkknul, problem delal modul jbx_menu top menu . Po odinstalovani a nahrani jineho vse jede jak ma. Diky moc tuk66 vsem doporucuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts