Jenduleen Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Zdravím, už jsem z toho úplně na prášky. Z nějakého důvodu mi nefunguje modul Dobírka. Cena se sice připočítá (sice k ceně zboží a ne k poštovnému), ale když dám potvrdit objednávku, zmizí střední i pravý panel (jen prázdné bílé místo) a objednávka se NEDOKONČÍ. Stále vidím zboží bloku košíku. uz jsem modul resetoval, odinstaloval, překopíroval z jiného shopu, ale výsledek je stále stejny PROSÍM O JAKOUKOLI RADU, JÁ UŽ OPRAVDU NEVÍÍÍÍÍÍÍÍM Díky moc Jenduleen Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Verze PS? Verze dobírky? Použitá šablona? Nějaké další úpravy v jádru? A abych ti řekl pravdu, po přečtení tvýho topicu MY TAKY OPRAVDU NEVÍÍÍÍÍÍÍME... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Sázel bych na verzi modulu nekompatibilní s tvojí verzí PrestaShopu. Stává se to často, protože v tom modulu je zkopírovaná celá objemná funkce a jak se mění jádro PS, tak ta funkce při nekompatibilitě způsobuje chybu -> bílá obrazovka nebo její část. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenduleen Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 (edited) Prestu mám 1.4.7.3 final a Dobírku v 1.0 a tema mam výchozí. Na pokusy používám prestu na freehostingu a tam mi to nejede taky. Do zdroje radši vůbec nezasahuju, teprve se rozkoukávám. Edited June 5, 2012 by Jenduleen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Bohužel v tomto případě popis "Dobírka 1.0" nic neřeší. Viděl jsem víc verzí s tímto označením a každá byla jiná. Každý si tam něco přidá nebo ubere, upraví na svojí verzi Presty a označení verze často nechá stejné. Doporučuji odladit. Vím asi přibližně, kde se to může bortit, ale bez odkrokování kódu je to jen dohad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 (edited) Myslim že poslední dobírka někde tady na foru je 1.2. od RAD-X Edited June 6, 2012 by JAKCRABBIT (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenduleen Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 díky moc, pokusím se podívat po té verzi 1.2, zatím to řeším modulem CashOnDelivery (COD) ( http://www.maofree-d...deliveryfee.zip ) ten dokonce umí nastavit pro každého dopravce jinou cenu dobírky jen se budu muset potrápit s překladem. Už abych měl ty porodní bolesti za sebou a to bych ještě časem chtěl platbu kartou to tu budu jako doma Honza Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Pro platbu kartou doporučuji zřídit GoPay a nemusíš se o nic starat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenduleen Posted June 7, 2012 Author Share Posted June 7, 2012 Pro platbu kartou doporučuji zřídit GoPay a nemusíš se o nic starat... A není u něj nutný mít bussiness účet u některé z bank? v tomto směru se zatím jen rozkoukávám a nejsem z toho úplně klidnej protože nejde o nic menšího než o peníze Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Ne. Stačí mít jakejkoliv účet jen k tomu, aby sis měl kam pak přeposlat peníze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenduleen Posted June 7, 2012 Author Share Posted June 7, 2012 Ne. Stačí mít jakejkoliv účet jen k tomu, aby sis měl kam pak přeposlat peníze.... Díky moc už se na to koukám. Konečně něco se srozumitelnou češtinou. Uvažoval jsem o PayPal, ale ty poplatky mi přišly moc 10kč + 3% a navíc ne vše tam mají v češtině. A jak už jsem říkal, jde o peníze a ta čeština je přeci jen schůdnější Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts