dcakis Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάποιο module ή ρύθμιση για να εκτυπώνει ο χρήστης κάποια σελίδα του eShop που θα θέλει ? Υπάρχει το Print Scr στο πληκτρολόγιο αλλά δεν το ξέρουν οι περισσότεροι χρήστες, κάτι που να είναι στο τέλος της σελίδας και να λέει π.χ. print this file, συνήθως για σελίδες με προδιαγραφές, τιμοκαταλόγους κ.τ.λ. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 το ποιο απλο που μου ερχεται ειναι να κανεις ενα pdf για καθε προιον και να το προσθεσεις...η να γραψεις καπου οτι με το prtSc μπορειτε να εκτυπωσετε την σελιδα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 μα υπάρχει μέσα στα module αυτό είδη, εμφανίζετε κάτω από το αποστολή σε φίλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 το ποιο απλο που μου ερχεται ειναι να κανεις ενα pdf για καθε προιον και να το προσθεσεις...η να γραψεις καπου οτι με το prtSc μπορειτε να εκτυπωσετε την σελιδα.. Nα το κάνω εγώ pdf, ξέρεις ψιλοδιαδικασία : πάρε κείμενο φτιάξε αρχείο Photoshop ή Corel, διαστάσεις πέρνα εικόνες κ.τ.λ. Nα τους γράψω οτι εκτυπώνει με το Print scr αυτό είναι που δεν θα καταλάβουν πολλοί. Αλλά στην τελική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 μα υπάρχει μέσα στα module αυτό είδη, εμφανίζετε κάτω από το αποστολή σε φίλο. Δεν το έχω αυτό στο eShop θα το κοιτάξω, αλλά πώς το λένε module ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACSS001 Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 (edited) Δεν είναι module. Θεωρητικά πρέπει να είναι κάτω από την φωτογραφία του προϊόντος με > και να γράφει Εκτύπωση. Και μετά από τον έλεγχο μου το έχεις στο site σου.... (δες συνημμένη φωτό) Edited June 6, 2012 by ACSS001 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 Λεβέντες χίλια συγγνώμη βιάστικα, το έχω εντάξει, εγω ψαχνόμουν κάτω χαμηλά το είχα αγνοήση, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 μαλλον φταιει το οτι το print ειναι τοσο κοινο για σενα που πιθανοτατα βλεπεις την λεξη καθε μερα ωστε να περναει απαρατηρητο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 Δεν έχεις καθόλου άδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts